1. Ovde Srbi zaboravljaju da su iranski mudžahedini takodje ratovali 90-ih!
  (a Nikola, 6. oktobar 2017 16:24)

  # Link komentara

 2. Tramp nije suptilan čovek, on zna samo za zakon topuza, a lepo je Njegoš rekao, kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
  (Mrlj Brlj, 6. oktobar 2017 12:48)

  # Link komentara

 3. Izraelski lobi je izgurao ovo izgleda do kraja.Znate li šta to znaci?To znaci rat sa Iranom najdalje za 10 godina.Zasto?Zato ako sporazum padne Iran nastavi da razvija nuklearno oruzje Izrael mora da preduzme akciju ne da uništi jer to ne može ali da ga vrati makar 20 godina unazad a napad i ograničen da ga nazovu neće proći bez podrske SAD a odgovor Irana neće biti kao Sirije da Izrael cuti a Sirija ne sme da uzvrati i ako je znala da su Izraelski avioni bombardovali reaktore za obogacivanje uranijuma.Iran ima rakete koje mogu svaku tačku u Izraelu da pogode.
  (Tomy, 6. oktobar 2017 12:04)

  # Link komentara

 4. ahaha tramp bolji od hilary (demokrate su napravili ovaj sporazum)
  ahahaha tramp je na strani siromsnih i nemocnih (teski bogatas i on i svi oko njega)
  ahahaha tramp ce unistiti ratoborne americke birokrate i zavladace mir po svetu :D (gore se ponasa od istih)


  ahahaha svi oni sto su ga velicali tokom izbora i nakon toga su totalni duduci za politiku.

  ahahahahaha
  (netko, 6. oktobar 2017 12:03)

  # Link komentara

 5. Iran je sponzor terorizma. Njome uoravljaju religiozni klerici, fanatici, religiozni ideolozi. Javno proklamuju zelju za unistenjem Izraela, jedine prave demokratije na Bliskom istoku. Takvoj drzavi ne sme se dozvolit oosedovanje nuklearnog oruzja!
  Obamin sporazum je bio inat Netanjahu i u sustini je obezbedio precutnu saglasnost da razviju oruzje i za to jos dobijaju i Americke pare!! 150mil dolara ako se ne varam. Kada Iran konstantno preti Americi, NARAVNO da Trump, Amerikanac, nema nikakvu nameru da dozvoli neprijatelju da se naoruza i da im jos salje pare! Vi bi ste imali slican dogovor sa Albanijom?
   (Zoki, 6. oktobar 2017 11:09)

  # Link komentara

 6. Ето ко је главни терориста на свету и коме није стало до мира !!! Ако то и ураде, Иран има пуно право да развије 10х јаче оружје од Северне Кореје ! Наравно, најпаметније би им било да се једнострано придржавају тог споразума уз подршку осталих потписница !!! у том случају би каубоји испали невиђени магарци ! Штета што ће каубоје следити њихови вазалчићи па ће и остале полтронске државице такође иступити ...
  (да да, 6. oktobar 2017 10:41)

  # Link komentara

 7. Povlacenje iz sporazuma nije u interesu SAD, to je rekao americki ministar odbrane Matis u svedocenju pred kongresom. Ali je u interesu Trampa, jer ga u ocima desnicara predstavlja kao cvrstu osobu koja se obracunava sa "osovinom zla". Posto mu je rejting nizak, jedna kriza daleko od Amerike bi mu dosta pomogla. Buducnost sveta je u tom kontekstu nebitna.
  (T, 6. oktobar 2017 10:31)

  # Link komentara

 8. Na zapadu nista novo..
   (et, 6. oktobar 2017 10:31)

  # Link komentara