1. Zato ja imam protuprovalna vrata koja samo profesionalni obijač sefova može provaliti!
  (Meister Jakob, 12. avgust 2017 19:28)

  # Link komentara

 2. Skuplje nego u Nemačkoj...sramota
  (srele, 12. avgust 2017 16:19)

  # Link komentara

 3. Evo i moja komšinica pročita vijest, obuze je strah, posto je par dana katalog stajao ispred vrata.. Moraću vikend da prespavam kod nje... preventivno...
   (djuro, 12. avgust 2017 15:33)

  # Link komentara

 4. Nije to, preptpostavljam, Ikein propust, nego sistemska greška. Zašto? Zato što može da se pretpostavi da Ikea troši novac na reklamu ciljano, na osnovu nekih merljivih pokazatelja. A ako je jedan od osnovnih pokazatelja da su kompjuterski polupismeni ili nepismeni ljudi boljih platežnih sposobnosti od onih koji redovno koriste Internet kad hoće nešto da kupuju, onda će svakako kompanija potrošiti novac na štampanje kataloga, i pored toga što sve to već ima na svom veb sajtu, u dostupnijem obliku, lakšem i bržem za čitanje, prelistavanje i pretragu.
  (E-KIA, 12. avgust 2017 15:25)

  # Link komentara

 5. pa svako treba imati postansko sanduce sa ključem i onda se nece videti gde je ko a i ako ja nisam kuci neznaci da neko treba da me pokrade ...treba nam zakon o privatnom posedu .a ikea je uradila normalnu reklamu za normalan narod i nije predvidela da jedni drugima obijate stanove....
   (ja srbin iz daleke srbije, 12. avgust 2017 15:04)

  # Link komentara

 6. Meni se bas svidja.?
  (Ga23, 12. avgust 2017 14:53)

  # Link komentara

 7. I ja sam jutros nasao katalog kako visi okacen na vrata. Odmah mi je bilo sumnjivo, visio je samo na mojim vratima. A zgrada ima 3 sprata, sa 6 stanova po spratovima. Mozda IKEA nema veze sa tim, mozda su neki uzeli kataloge i tako tipuju stanove. U svakom slucaju, posao za policiju.
  Ne tako davno, zvonio neko na vrata, ja dok sam se pristojno obukao i otvorio vrata nije bilo nikoga. Tu se nasla zena koja cisti stepeniste, pitam je ko je zvonio, kaze neki gospodin, nudi na podaju posudje, kada sam se ja pojavila brze bolje je otisao.
  Ima milion nacina kojima se lopovi sluze da bi nasli plen.
  U svakom slucaju, mislim da je delenje kataloga ili bilo kakvog drugog materijala koji se kaci na vrata u najboljem slucaju prekrsaj za kaznu.
  (samo da primetim, 12. avgust 2017 14:41)

  # Link komentara

 8. A dobri komsijski odnosi, toga nema, je l'? Da komsija skloni novine s vrata dok se ne vratite sa g.o.?
   (mackica, 12. avgust 2017 14:40)

  # Link komentara

 9. Koliko znam, ubacivanje reklamnog materijala,a posebno ostavljanje na kvakama vrata je kod nas zabranjeno osim ako korisnik nije dao izricitu saglasnost oglasivacu. Da li ce trzisna inspekcija i druge sluzbe pokrenuti postupak protiv Ikee zbog krsenja srpskih zakona?
  (Josh Wink, 12. avgust 2017 14:29)

  # Link komentara