1. Hvala B92. Vasa objektivnost je na nivou !
  (Kompliment, 21. maj 2017 17:39)

  # Link komentara

 2. Ah, ta cuvena ruska doslednost. Trebalo bi napraviti komparativnu listu, kolika je zastupljenost Rusa kao turista, za citav region, ne samo za Crnu Goru, nego i za Hrvatsku, Albaniju, Bugarsku.... Tek da se vidi kako se kod njih kotiramo. Da se razumemo, nisam ni rusofil ni eurofil, obozavam rusku umetnost, knjizevnost, muziku, kulturu generalno, ali nekom dobru sa njihove strane se uopste ne bih nadao.
  (Avanturista, 19. maj 2017 17:34)

  U Hrvatskoj za sada je sigurno da dolazi 150K ruskih turista, ali se predviđa da bi ih moglo biti još oko 100K.
  (zg232, 20. maj 2017 00:51)

  # Link komentara

 3. Oooo neeeee!!!
  Taman sam mislio da će ih biti manje!
  Naježim se kad na šetalištima čujem ruski jezik, jer ovi što dolaze u Crnu Goru ni "K" od kulture nemaju!
  Para ko blata i misle da se sve može kupiti, kako mesto na plaži, tako i mesto u redu za sladoled, a pri tome ne viđene stipse kad treba bakšiš eventualno da ostave!
  Zbog njih ni restoran Ćatovića Mlini nije više tako eksluzivan! :-(
   (Laki (je malo nervozan), 19. maj 2017 17:50)

  # Link komentara

 4. Milo najozbiljniji i najspretniji političar na Balkanu.Oni se od Rusa bogate a nas Rusi ojadili.Ej bre oće li neko da proceni štetu koju smo pretrpeli zbog prodaje NIS za male pare pošto su nas zapalili za Južni tok ili i dalje mislimo da će Putin da nam vrati Kosovo pa te milijarde evrića su sitnica.
  (NIKOLA, 19. maj 2017 17:35)

  # Link komentara

 5. Ah, ta cuvena ruska doslednost. Trebalo bi napraviti komparativnu listu, kolika je zastupljenost Rusa kao turista, za citav region, ne samo za Crnu Goru, nego i za Hrvatsku, Albaniju, Bugarsku.... Tek da se vidi kako se kod njih kotiramo. Da se razumemo, nisam ni rusofil ni eurofil, obozavam rusku umetnost, knjizevnost, muziku, kulturu generalno, ali nekom dobru sa njihove strane se uopste ne bih nadao.
  (Avanturista, 19. maj 2017 17:34)

  # Link komentara

 6. Poznajem par Rusa i oni dolaze svake godine u CG, ne samo zbog mora, vec zbog kompletne prirode. Provedu i po mesec dana.
  (Hehe, 19. maj 2017 17:31)

  # Link komentara