Beograđani, sladoled na Adi ide u zaborav?

Beograd -- Beograđani bi predstojećeg leta na Adi Ciganliji mogli da ostanu bez sladoleda pošto se niko nije javio na tender za iznajmljivanje 22 mesta za frižidere.

Izvor: Blic
Pošaljite komentar
 1. Nek spuste cenu zakupa, a i nek omoguće svim kompanijama da zajedno tu prodaju sladoled/podele prostor. Jedan frižider Frikom, sledeći Nestle itd... Sladoledi prošle godine su bili jako loši i deca nisu htela te sladolede. Stvarno suludo. Nek nauči Swisslion da pravi prave sladolede. Sva deca su kukala što nema ni Frikoma, ni Nestlea.
  (Njam, 1. april 2017 10:45)

  # Link komentara

 2. Frikom i Froneri dolaze posle sledeceg tendera, ako cene budu realne, a bice. Prosle godine se Swislion zaleteo.
   (DG, 1. april 2017 08:23)

  # Link komentara

 3. Na svu sreću pa ne idem tamo.
   (momke, 1. april 2017 08:22)

  # Link komentara

 4. Pa kada imaju gomile nepotrebnih radnika u JP Ada. Setim se kada je jednom mladicu zaposlenom tamo kao obezbedjenej da ceo radni dan provede na motoru vozajuci se u krug po setalistu pored plaze. Isto tako se i komunalni policajci ubijaju od nerada, jednom cuh jednog kako kaze posto im je dosadno ajde da jurimo onog na bicikli sto prodaje pivo i onda njih 3 na biciklima krenuse u potragu za prodavcem koji prodajom piva ubi nasu ekonomiju jer je u sivoj zoni.A da ne pricamo da je iz godine u godinu sve ocajnije, tako smo zadnji godina imali da trava u vodi doceka kupace na sezoni zvanocnost otvaranaj , da je trava ogromna u onom delu gde je betonirano kao kaskade u blizini bandzija i da se cuju zabe kako krekecu... a i u toku sezone se slabo kosi trava u vodi iako ima ona masina na pocetku za tu namenu.
  (bbb, 1. april 2017 00:47)

  # Link komentara

 5. Pre 20 godina kao klinac sam bio srecan kad nesto naprave na adi, a sada gledam kako preteruju i rastuzuje me svaka nova gradjevina i kvadrat betona.

  Cene zakupa frizdera su nernormalne, a na sve to je uprava ade u protekloj godini dozvolila izgradnju, dala u zakup il sta vec minimum 20 mesta za sladoled na tocenje ...

  takodje i beer garden je samar kaficima, totalno besmislena manifestacija ...

  ceo koncept na adi je pukao ... ada je pre 10 godina bila centar svih letnjih zbivanja u gradu, sad je pustos zahvaljujuci nesposobnosti uprave ...
  (Goran, 31. mart 2017 23:50)

  # Link komentara

 6. Nekim grubim proracunom...to bi znacilo da oko 200 sladoleda dnevno na svakom od tih mesta treba da prodaju za tipa nekih 80 dana od polovine juna do kraja avgusta da bi bili na nuli !!! Eee 200 svaki dan...pa nije to 200 hlebova bre !!!
   (Gradjanin, 31. mart 2017 23:22)

  # Link komentara

 7. neka JP Ada Ciganlija organizuje prodaju sladoleda kad je tako isplativo.
   (Srpsko preterivanje, 31. mart 2017 21:57)

  # Link komentara

 8. To 13600 evra po jednom prodajnom mestu. Pa koliko to sladoleda treba da prodaju da nešto zarade?
   (Kole, 31. mart 2017 20:41)

  # Link komentara