Matematika preživljavanja

Građani Srbije daju više od trećine prihoda na stanovanje. Socijalnih stanova nema, a toplane naduvavaju račune. Plaćanje režija je prvi korak famoznog srpskog spajanja kraja s krajem. Za mnoge – nemoguća misija.

Izvor: Deutche Welle
Pošaljite komentar
 1. Odjavljivanje sa sistema centralnog grejanja pod hitno i masovna...tek tada ce se MOZDA opametiti i realno raditi..
  ODJAVA ODMAH!!
  (Dragan, 26. maj 2017 08:46)

  # Link komentara

 2. Kakva je to država gde su šoferi ministri, a o lažnim doktorima i plagijatorima da ne govorim. Kako se može stvoriti nešto ako se ne poseduje znanje? Pa premijer-predsednik nema dana radnog staža nigde!

  Da li shvatate da neko ko nije makar priučen za nešto ne može raditi neki posao? Voženje države nije slikanje kako to ministri i premijer-predsednik shvata, već najozbiljniji posao. Zaključak: BNP vam je takav kakav je - afrički, jer imate afričke lidere.

  P.S. Molim objavite da nisam pisao uzalud.
  (Pozdrav iz Danske, 10. april 2017 09:44)

  # Link komentara

 3. Lokalne samouprave, drzava i toplane, su uvele harac u vidu visokih cena grejanja. Sa obaveznim monopolom u koriscenju usluga toplane. To je klasicno krsenje anti monopolskog polozaja na trzistu.
  (miki, 14. mart 2017 18:38)

  # Link komentara

 4. dok oni analiziraju narod nema zasta pas da ujede izuzev pojedinaca zato zapadamo u kreditne dugove a oosle zbog toga ostanes i naulici drzava se puno nebrine vec samo gde ce uzeti koji jos dinar
   (sirotinja, 13. mart 2017 11:08)

  # Link komentara

 5. "Gimnastika", pre.
  (Smuleco, 13. mart 2017 11:07)

  # Link komentara