1. Pre par godina kada su je postavili na čelo Yahoo-a, pisao sam komentare da dotična ništa dobro neće doneti firmi ali da će ona profitirati iz cele priče. Naravno, popljuvase me mnogi. Pisalo se o njenoj trudnoći i super sposobnosti, kako je ukinula rad od kuće, a u stvarnosti bacila milijardu na Tumblr i ništa pametno ne uradi. Na kraju je tržište to i kaznilo.
  (drvobradi, 31. jul 2016 14:22)

  # Link komentara

 2. @Mr M
  Uz jednu "malu" razliku, u kapitalizmu se svakako deli zarađeno i dobrovoljno, i to što su preplatili nekoga ko im se prodao skuplje nego što vredi samo je problem akcionara Yahoo-a, kji su spiskali vlastite pare, dok se u tom vašem divnom socijalizmu silom i represijom otima tuđe pošteno zarađeno da se podeli onima koji su to najmanje zaslužili. To što komentari kao vaš imaju gomilu pluseva, odraz je ne samo potpune ekonomske nepismenosti ovog naroda (koja daje vrlo jasne rezultate u crnoj bedi i sirotinji u kojoj živi), već i, što je mnogo gore, njegove potpune moralne iskvarenosti i spremnosti da podrži lopovluk, nasilje, hleba bez motike i život na tuđoj grbači.
   (EU Citizen, 31. jul 2016 13:53)

  # Link komentara

 3. Tako se to radi. Prvo licni marketing a rezultati ako se dese, po onoj staroj:"Ako hleb valja, dobar pekar, ako ne valja, ne valja brasno."
  Glavna junakinja je ipak ostavila trag. Upropastila je onako dobar stari mail sistem, za sve pare. Svakom ko koristi Yahoo mail, mora da se bar jednom desilo da sam sebi salje odgovor i niz nevidjenih komplikacija koji samo otezvaju upotrebu. Zato, farewell Yahoo.
  (abc, 31. jul 2016 12:45)

  # Link komentara

 4. Ne samo da nije ništa uradila, veće je uništila kompaniju.
  (Nikola, 31. jul 2016 11:55)

  # Link komentara

 5. "Uz deonice dobila je i 30 miliona dolara bonusa za potpisivanje ugovora i još 14 miliona dolara bonusa koje je mogla da dobije u Guglu, a ugovor obuhvata i veliku otpremninu koju će dobiti ako napusti kompaniju."
  (samo treba imati viziju, 31. jul 2016 11:41)

  # Link komentara

 6. I onda kazete da se u kapitalizmu prvo zaradi pa tek onda deli, to mozda vazi za boraniju, za ove "menadzere" to ne vazi. Pa socijalizam je za ove bio mala maca
   (Mr M, 31. jul 2016 11:25)

  # Link komentara