Ikea: Krenuli smo, nema više iznenađenja

Beograd -- Šef Ikee u Srbiji Vladislav Lalić izjavio je da su počeli pripremni radovi na izgradnji prve robne kuće u Srbiji i najavio otvaranje za leto sledeće godine.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. IKEA stigla odavno. Porucite sta zelite preko fb stranice IKEA dostava Beograd.
  Ne cekajte leto 2017-o
   (Hazar, 31. mart 2016 00:14)

  # Link komentara

 2. Kakav je ovaj, gde ga nadjose, nikakav.
   (miki, 30. mart 2016 19:52)

  # Link komentara

 3. Ovi negativni komentari protiv IKEA-e su se baš nešto pojačali sada kada IKEA konačno otvara radnju, neobično, zar ne :)

  Za neupućene i za vas malobrojne koji niste svesni prljavosti "web komunikacije", čisto da nemate dileme: to su nesrećni preplašeni zaposleni lokalne "konkurencije" po službenoj dužnosti i angažovani botovi.
  (Prečnik, 30. mart 2016 19:35)

  # Link komentara

 4. Celokupan stan sam opremio u ikea-i, znam da nije vrhunski kvalitet, ali meni je pristupacan. Evo posle 2 godine jos uvek je sve celo, neosteceno! Dobra stvar je sto posle 2 godine ako slomim terpezarisku stolicu mogu otici i kupiti istu takvu! Nije ti zao zameniti deo namestaja koji si jeftino platio!
  (Ivan, 30. mart 2016 19:16)

  # Link komentara

 5. pocetak kraja domace drvne industrijee
  (zirbes, 30. mart 2016 19:07)

  # Link komentara

 6. Opet samo pljuvanje, Ikea možda nije nakvalitetniji izbor za malo platežnije ljude, ali je sjajan izbor za mlađe i siromašnije, a, još mnogo važnije, kako je poznata po dugoročnoj i opreznoj poslovnoj politici, njeno otvaranje je jedan od onih simboličnih međaša sređivanja situacije u državi i nepovratnog uklapanja u civilizovani svet. Ja prvi ne kupujem tamo ništa osim povremeno švedski senf, zvani "senap" :) i neke džidža-bidže za kuhinju (ta vrsta robe im je po meni najjača strana), ali nikada neću razumeti ljude koje iz nekog razloga izgleda nervira svaki pozitivan pomak, razvoj i povećanje izbora na tržištu, naročito za one kojima je to najpotrebnije, ljude sa nižim prihodima.
   (EU Citizen, 30. mart 2016 16:04)

  # Link komentara

 7. Ovi ko da će da poklanjaju nameštaj, toliko se priča o njima. Izem ti državu kojoj su glavne teme nekoliko zgrada pored Save i robna kuća za prodaju nameštaja osrednjeg kvaliteta.
   (aman za aman, 30. mart 2016 15:11)

  # Link komentara

 8. Tolika fama i buka oko najobičnije robne kuće, koja će da zaposli samo 300 ljudi. Dolazi Ikea, jaka stvar. Ko da u Srbiji nemaš gde da kupiš nameštaj. Naravno da imaš gde da kupiš nameštaj, ali je problem što je u Srbiji tolika beda, da retko ko ima para da kupi nov nameštaj, pa čak i najobičniji stočić za dnevnu sobu.
   (Tool, 30. mart 2016 15:07)

  # Link komentara