Štedimo da bismo plaćali gubitaše?

Država već godinama budžetom garantuje zaduživanja javnih preduzeća i ako ne mogu da vrate dug, to na kraju plaćaju građani. Hipotetički, to je isto kao da neko godinama uzima kredit na vaše ime, a da vi o tome ne znate ništa, osim što povremeno dobijete obaveštenje koliko ste dužni. Na kraju, dug koji na vaše ime napravio neko drugi morate vi da platite.

Izvor: Insajder
Pošaljite komentar
 1. Ministarka Mihajlović stalno ističe da se Srbija-Kargo samofinansira, mada još uvek ima pravo na subvencije, koje, jel`te, ne koristi. E, pa, ministarko, budite ljubazni pa objasnite, kako su to Vaši favoriti uspeli, neka daju recept i drugima. Ili, ipak , ne biste, znate Vi da tu baš i nisu čista posla...
  (sladjana, 23. mart 2016 12:43)

  # Link komentara

 2. Na ovakav tekst nema komentara, ali je zato tekst o nekoj starleti ili rijalitiju krcat komentarima. Zato nam i jeste ovako.
  (Đurđe, 22. mart 2016 15:26)

  # Link komentara

 3. To je odlicno za nasu ekonomiju,tako kaze vrhovni vodja.Prosto me sramota koliko nam dobro ide...
  (slayer, 18. mart 2016 14:03)

  # Link komentara

 4. U 2015. Srbija je dala 1,16 milijardi evra samo za kamate bankarima.
  To su bacene pare na kojima se bogate upravo ovi koji placaju ovu kampanju satanizacije preduzeca i sakrivanja njihovog pljackanja Srbije.
  Da ne pricam o otimanju para od nas i nasih preduzeca pa poklanjanju tih para superbogatim stranim investitorima koji i placaju ovu histericnu kampanju protiv nase ekonomije za ztvaranje nasih radnih mesta pretvaranje nas u robovsku radnu snagu za njih.
  (evromafijasi, 17. mart 2016 22:45)

  # Link komentara