Utorak, 12.01.2016.

15:47

Vučić: San Beograđana postaje java/ FOTO

Premijer Aleksandar Vučić kaže da će radovi na velikom tornju u okviru projekta Beograd na vodi početi već krajem januara.

Izvor: B92

Vuèiæ: San Beograðana postaje java/ FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

149 Komentari

Sortiraj po:

vlada

pre 8 godina

....tako kaže direktor građevinske firme koja radi na njegovom ličnom projektu koji je sam zamislio i sanjao......a ne premijer države!!!!!! ovakve izjave ne sme da daje premijer države!!!!
.....inače, i košmari su vrsta snova, tako da aj' da prihvatim izjavu......

maga

pre 8 godina

Svojevremeno su demokrate sa Đilasom na čelu bile promoteri ovog projekta, a sada zarad jeftinih političkih poena vrše klasičnu njegovu sabotažu.

teks

pre 8 godina

to znaci i nova radna mesta
(radoman, 12. januar 2016 21:17) pa gde su ta nova mesta?evo zatrpase me ovi sa biroa sa ponudama!ti si dobio radno mesto na nekom salteru ili u nekoj kancelariji na izmisljenom poslu i opis posla ti je da kucas komentare pohvale vodji dok te ja i cela srbija placa!sram da te bude!zbog takvih kao sto ste vi srbija nikad nece krenuti napred!

Atreides

pre 8 godina

Evo ovde kod mene u kraju grade neku poslovnu zgradu do pre mesec dana jos su temelj kopali evo sada vec 8 spratova izgradili.....a tamo ta cuvena zgrada ne odmace od rupe vec nedeljama i nedeljama

arhitetka

pre 8 godina

Pa ovo je divno! Znaci ja njih samo sanjam? Pa probudite me molim vas! PS:Moze se prepoznati bot komentar mahom po nepismenosti. A i svi su vam komentari isti ili hvalite ovu glupost ili svog velikog vodju,a sve istim recima, smislite nesto novo.

laki

pre 8 godina

nas san je da zivimo bolje.A mi zivimo sve gore i sve teze.A za bg na vodi,sta mi imamo od toga.Zgrade i zidine,od kojih niko od nas nece imati koristi,sem onih koji imaju novac,da kupe nekretnine tu,ako to bude zavrseno.

Јован

pre 8 godina

Није то сан Београђана то је твој сан и сан твојих, а ти најбоље знаш који су.
Сан београђана је постојећа бициклистичка стаза, да кад крену са посла стигну кући за неко нормално време,Да млади дођу до посла, да се индустријске хале поново напуне радницима и да се покрене производња, да им деца не беже из свог родног града као од куге и...

zasto vazna

pre 8 godina

Vladimir
Ne razumem,zasto je ovo osim BG nekom u Srbiji vazno,sta mi time dobijamo?
Gledamo RTS koji bi trebao da se zove RTB jer sve na toj TV je promocija
"velegrada",mi smo tu usput pomenuti-A onda,vazno za Srbiju sta BG gradi?
Grade sebi,oni ce imati koristi,samo oni cvetaju(vidi natalitet npr.)!

twister

pre 8 godina

Kaze neko od bezimenih (cice, mice, jace, rakíja, bakija....) "skeptici ce ucutati kada sve bude gotovo". Pa naravno, kada ce vecina nas pomreti do tog "najsrecnijeg dana, ne samo za Beograd i Srbiju, vec i za citav Region".
Uzgred, iako sam sa svojih 50g III generacija u Bgdu i okruzen samo slicnima, ne poznajem ni´jednu jedinu osobu kojoj je ovo san. Vecini je ovo najstrasnija mora.

neko

pre 8 godina

Nisam iz Beograda, ali sam siguran da taj toranj sanjas samo ti. Zasto bi gradjani Beograda sanjali toranj? Siguran da umesto tornja sanjaju bolje plate, sanjaju da mogu sebi priustiti i drugo ili trece dete, sanjaju da ne zakazuju 2 meseca unapred kod lekara specijaliste, sanjaju da mogu svake godine sa posalju decu i na zimovanje i na letovanje... evo, ja predlazem citaocima da sami dopisu o cemu sve sanjaju... taj toranj oni ce ionako samo gledati spolja jer ce u njemu biti stranci i njihove firme, i izdaleka jer im obezbedjenje nece dozvoliti da pridju. Vredi li sanjati o tome?

Zoran

pre 8 godina

Dakle hajde da vidimo: Sve rade naše firme, naredne faze se finansiraju iz profita od ove prve, koja je očigledno i najprofitabilnija. Ugovor je sa 4 godine koje su obećane produžen na 30 godina, a od 3.5 milijardi dobili smo 150 miliona evra? Zašta su nam ovde uopšte trebali arapi, koliki je naš trošak i kada ćemo uopšte videti deo profita. Ovo je najobičnije potemkinovo selo Srpske napredne stranke, i ja ne vidim šta kao Beograđanin imam od toga? Meni izgleda kao da smo profit prepustili strancima, za nešto što smo i sami mogli da uradimo iz kredita. A i projekat mi izgleda bezveze, ali o ukusima ne vredi...

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

Ja vidim samo jednu "rupu" ovde na snimku, jedan bager tovari zemlju i neki radnici postavljaju armaturu za stubove, to kao i kod mene u firmi, nemamo za 'leba, ali kad direktor obilazi firmu, pa to se sve živo čisti, briše, svi nove uniforme, obrijani, čudo, dok ne ode, pa onda po starom u jad i bedu, a tek analiza kad se radi za prošlu godinu, e tu smo u svetskom vrhu, to se čita po 2 sata kako smo naj naj i da ćemo u 2016 nastaviti još bolje, a ono "međutim", ovo su fazoni "partizanski" iz Titovog vremena, direktor vozi 3 meseca star Fijat 500, a mi radimo sa kamionima starim po 40 godina, krparimo iz dana u dan, koga ovaj laže, sam sebe?!?

goxy

pre 8 godina

Магла на води, а метро уопште није потребан. Град се гуши у саобраћајним колапсима,а они граде маглу на води...

san i java za botove

pre 8 godina

Ovo je stvarno do pre par godina izgledalo kao san.
(Bagi, 12. januar 2016 23:07)

...botu ovaj san ces sanjati sledecih trideset godina i zato slobodno spavaj i probudi se kada prodje obecanih trideset godina

Vladimir

pre 8 godina

Nemaš pojma šta je naš san, evo da te podsetim : uređenje trotoara u Vrtlarskoj koje čekamo više od 45 godina; uređenje staza u GRADSKOM parku u Zemunu, isto vreme čekanja; da se sklone skele sa balkona koji se raspadaju, u centru Zemuna, dok još niko nije zaginuo; da trotoare vratite pešacima, da bicikliste sa keja prebacite na bic. staze, itd...
Inače, mi u Zemunu već imamo naš "ZEMUN NA VODI" , svaki put kad padne kiša...

Maja

pre 8 godina

O kakvim lokalima prica? Ko ce da obilazi lokale na gradilistu??? Jedino ako posle savanove niste resili da otvorite i par "promotivnih splavova"? Jao nadam se da vas necu vise gledati posle ovih izbora.. Da spasemo Bg dok jos nije kasno..

Smederevac

pre 8 godina

Lepo...
Lepo bi nilo i da se restaurira najveća ravničarska tvđava u Evropi (smederevska tvrđava), opremi raznim komercijalno-turističko-umetničkim sadržajima, da se uredi luka za pristanak turističkih brodova, da se izmesti železnička i autobuska stanica iz centra, da se uloži i iskoristi u turističke svrhe sportski aerodrom u Smederevu, da se otvori za turiste čuvena vila dinastije Obrenović, da se pokrije olimpijski bazen i da se formira vaterpolo i plivački klub (ovo bi prepolovilo broj mladih po noćnim klubovima), da se da nekome na korišćenje stadion i fudbalski klub na duži vremenski period, uz uslov da se kompletan stadion završi po projektu, ... Puna kapa, puna kasa!

zzz :))

pre 8 godina

Kamen temeljac za dve stambene kule postavljen je 27. septembra prošle godine, čime je zvanično počela izgradnja projekta vrednog tri i po milijarde dinara.


Zar nije tri i po milijarde evra?

mrzimdevedesete

pre 8 godina

Ja vidim da se grad raspada...osim novih kioska na svakom cosku ( od kojih je svaki treci otvoren), vidim samo nove rupe u onim kockama na ulici, koje se urusavaju. Nista bre ne umete, a to sto ste nasledili ne umete da popravite...moj golube beli. Sta je sa Bigzom, ko ga prepravlja?

Marko (Dorcol)

pre 8 godina

Kada sam procitao naslov i video na slici toranj Starog sajmista pomislio sam da ce nas grad konacno dobiti komemorativni centar posvecen Srbima i Jevrjima (njih preko 10 000) koji su tamo ubijeni tokom II svetskog rata. Ali avaj, ovaj nas i dalje prica o maketama imaginarnog grada. Sram vas bilo, imate Jasenovac i Ausvic u centru grada bez ikakvog obelezja. Vi ste dno od vlasti i tako cete i zavrsiti.

Nidza N.

pre 8 godina

Ovim projektom, otvorice se nova radna mesta, bice vise investicija, turizam ce procvetati...Ma bicemo svi zaista ponosni, ne samo beogradjani, vec cela Srbija!

cica rale, seljak sa brda

pre 8 godina

zivim u inostranstvu i svojim ovdasnjim prijateljima sam pricao o beogradu na vodi. svi su odusevili projektom i svako malo me pitaju da li je kula gotova, da dodju i uzivaju u carima visespratne zgrade. takodje su fascinirani soping molovima koji su, kako kazu, najinteresantniji sadrzaji turisticke ponude bilo koje zemlje.

Miliutin

pre 8 godina

Zaista me čude ljudi koji ovakve stvari kritikuju.Pa da li smo postali toliko sitne duše da svačiji rad omalovažavamo i sprdamo se sa njim.Sve što neko radi spremni smo da kritikujemo,zato i ne napredujemo kako bi hteli.

I van Beograda imamo snove...

pre 8 godina

A šta je sa snovima,nas koji mismo beograđani?
(zainteresovan, 12. januar 2016 17:08)
Moj san je trenutno jedna Ana, a za kule i gradive me baš briga.

Anamarija

pre 8 godina

Ponosni smo na sve ucinjeno i na sve sto ce tek da bude.Svaka cast na hrabrosti i velikom zalaganju premijera da se udje u projekat kojim ce se ponositi generacije.

Znalac

pre 8 godina

jedan svetski lanac hotela zainteresovan koji zeli da izgradi hotel sa 5 ili 6 zvezdica.Treba se boriti da se dovede jer ce to mnogo znaciti Beogradu a i Srbiji
(brana, 12. januar 2016 18:55)

Ogromna većina u Srbiji ne može da servisira i održava vlastite domove a kamoli da plati porez. Tvrdim da ta većina nema ni za hotel bez zvezdica pa se pitam kako će taj hotel poslovati.

Lemi

pre 8 godina

Zašto se u članku vrti jedno te isto po nekoliko puta?
(Magdalena, 12. januar 2016 18:03)

Zato sto je od jedne malo vece rupe u zemlji tesko napraviti pricu vrednu 3,5 milijardi evra a da zvuci ubedljivo.

sanja

pre 8 godina

Atraktivna metropola kao sto je Beograd sa projektom na vodi stvara pozitivnu sliku kod svetski poznatih investitora, oni u takve sredine ulazu i otvaraju nova radna mesta.

Meda86

pre 8 godina

Moze da kaze ko sta hoce ali Beograd na Vodi totalno menja sliku Beograda na bolje. Izgled ce biti bolji , investicije , radna mesta , turizam sve ce to doneti boljitak i bicemo ponosni kada se to zavrsi.

raxx

pre 8 godina

san beogradjana je da dobiju park pored reke, a ne hotele sa zvezdicama.. eno ih sa druge strane pa elita nek se smesta tamo.. cisto sumnjam da ce tipicni beogradjanin zakoraciti na stepenik bilo kog od tih hotela koje ste im poklonili..

Botiša

pre 8 godina

Bio na promenadi nedavno, lepo izgleda, samo plašim se da se pločnik već raspada. Ako nastavi tim tempom da ide, neće se ni prva faza projekta završiti, već će biti zrelo za sredjivanje.

brana

pre 8 godina

jedan svetski lanac hotela zainteresovan koji zeli da izgradi hotel sa 5 ili 6 zvezdica.Treba se boriti da se dovede jer ce to mnogo znaciti Beogradu a i Srbiji

Bata

pre 8 godina

Samo neka prave jedno po jedno. Doći će stranci jer smo jeftini i novi za njih i ostaviti pare a onda će doći drugi sa ulaganjima i mora da krene. Dobar korak za Beograd i za Srbiju.

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Drago mi je što se napokon počelo sa radovima. Beograd na vodi je zaista od ogromnog značaja za našu zemlju. Ovaj projekat je dokaz da se najzad nalazimo na pravom putu ka boljitku.
(Samson, 12. januar 2016 16:41)

Mljac mljac!

AlexP

pre 8 godina

Moj san,da ne rasturam trap kod zeleznicke,da ne setam nocu ulicama gde radi svako trece ulicno svetlo,da ne gledam djubre po ulicama i gde nema sahte da se izlomim! Sto se BGa na vodi tice,heh prvo regulisite divlje splavove i vikendice,zato sto je ljudima pristup reci onemogucen,hocu da pecam,prosetam,raspalim rostilj kraj reke! Gospodo,reka je prirodno dobro a ne privilegija pojedinaca!

Mrš bre!

pre 8 godina

Eeeee bolesti naša,idi leči se čoveče,mlad si šteta za tebe ,možda još uvek doktori mogu da ti pomognu!Javi se teta Slavici,ona je tata za takve.J...o te BG na vodi da te je... ,narod nema leba da jede ti mlatiš ko pizda po samaru budaletino jedna!

Samson

pre 8 godina

Drago mi je što se napokon počelo sa radovima. Beograd na vodi je zaista od ogromnog značaja za našu zemlju. Ovaj projekat je dokaz da se najzad nalazimo na pravom putu ka boljitku.

Samson

pre 8 godina

Drago mi je što se napokon počelo sa radovima. Beograd na vodi je zaista od ogromnog značaja za našu zemlju. Ovaj projekat je dokaz da se najzad nalazimo na pravom putu ka boljitku.

Meda86

pre 8 godina

Moze da kaze ko sta hoce ali Beograd na Vodi totalno menja sliku Beograda na bolje. Izgled ce biti bolji , investicije , radna mesta , turizam sve ce to doneti boljitak i bicemo ponosni kada se to zavrsi.

Bata

pre 8 godina

Samo neka prave jedno po jedno. Doći će stranci jer smo jeftini i novi za njih i ostaviti pare a onda će doći drugi sa ulaganjima i mora da krene. Dobar korak za Beograd i za Srbiju.

AlexP

pre 8 godina

Moj san,da ne rasturam trap kod zeleznicke,da ne setam nocu ulicama gde radi svako trece ulicno svetlo,da ne gledam djubre po ulicama i gde nema sahte da se izlomim! Sto se BGa na vodi tice,heh prvo regulisite divlje splavove i vikendice,zato sto je ljudima pristup reci onemogucen,hocu da pecam,prosetam,raspalim rostilj kraj reke! Gospodo,reka je prirodno dobro a ne privilegija pojedinaca!

Mrš bre!

pre 8 godina

Eeeee bolesti naša,idi leči se čoveče,mlad si šteta za tebe ,možda još uvek doktori mogu da ti pomognu!Javi se teta Slavici,ona je tata za takve.J...o te BG na vodi da te je... ,narod nema leba da jede ti mlatiš ko pizda po samaru budaletino jedna!

brana

pre 8 godina

jedan svetski lanac hotela zainteresovan koji zeli da izgradi hotel sa 5 ili 6 zvezdica.Treba se boriti da se dovede jer ce to mnogo znaciti Beogradu a i Srbiji

sanja

pre 8 godina

Atraktivna metropola kao sto je Beograd sa projektom na vodi stvara pozitivnu sliku kod svetski poznatih investitora, oni u takve sredine ulazu i otvaraju nova radna mesta.

Anamarija

pre 8 godina

Ponosni smo na sve ucinjeno i na sve sto ce tek da bude.Svaka cast na hrabrosti i velikom zalaganju premijera da se udje u projekat kojim ce se ponositi generacije.

cica rale, seljak sa brda

pre 8 godina

zivim u inostranstvu i svojim ovdasnjim prijateljima sam pricao o beogradu na vodi. svi su odusevili projektom i svako malo me pitaju da li je kula gotova, da dodju i uzivaju u carima visespratne zgrade. takodje su fascinirani soping molovima koji su, kako kazu, najinteresantniji sadrzaji turisticke ponude bilo koje zemlje.

raxx

pre 8 godina

san beogradjana je da dobiju park pored reke, a ne hotele sa zvezdicama.. eno ih sa druge strane pa elita nek se smesta tamo.. cisto sumnjam da ce tipicni beogradjanin zakoraciti na stepenik bilo kog od tih hotela koje ste im poklonili..

mrzimdevedesete

pre 8 godina

Ja vidim da se grad raspada...osim novih kioska na svakom cosku ( od kojih je svaki treci otvoren), vidim samo nove rupe u onim kockama na ulici, koje se urusavaju. Nista bre ne umete, a to sto ste nasledili ne umete da popravite...moj golube beli. Sta je sa Bigzom, ko ga prepravlja?

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Drago mi je što se napokon počelo sa radovima. Beograd na vodi je zaista od ogromnog značaja za našu zemlju. Ovaj projekat je dokaz da se najzad nalazimo na pravom putu ka boljitku.
(Samson, 12. januar 2016 16:41)

Mljac mljac!

Botiša

pre 8 godina

Bio na promenadi nedavno, lepo izgleda, samo plašim se da se pločnik već raspada. Ako nastavi tim tempom da ide, neće se ni prva faza projekta završiti, već će biti zrelo za sredjivanje.

Lemi

pre 8 godina

Zašto se u članku vrti jedno te isto po nekoliko puta?
(Magdalena, 12. januar 2016 18:03)

Zato sto je od jedne malo vece rupe u zemlji tesko napraviti pricu vrednu 3,5 milijardi evra a da zvuci ubedljivo.

Miliutin

pre 8 godina

Zaista me čude ljudi koji ovakve stvari kritikuju.Pa da li smo postali toliko sitne duše da svačiji rad omalovažavamo i sprdamo se sa njim.Sve što neko radi spremni smo da kritikujemo,zato i ne napredujemo kako bi hteli.

Marko (Dorcol)

pre 8 godina

Kada sam procitao naslov i video na slici toranj Starog sajmista pomislio sam da ce nas grad konacno dobiti komemorativni centar posvecen Srbima i Jevrjima (njih preko 10 000) koji su tamo ubijeni tokom II svetskog rata. Ali avaj, ovaj nas i dalje prica o maketama imaginarnog grada. Sram vas bilo, imate Jasenovac i Ausvic u centru grada bez ikakvog obelezja. Vi ste dno od vlasti i tako cete i zavrsiti.

Nidza N.

pre 8 godina

Ovim projektom, otvorice se nova radna mesta, bice vise investicija, turizam ce procvetati...Ma bicemo svi zaista ponosni, ne samo beogradjani, vec cela Srbija!

I van Beograda imamo snove...

pre 8 godina

A šta je sa snovima,nas koji mismo beograđani?
(zainteresovan, 12. januar 2016 17:08)
Moj san je trenutno jedna Ana, a za kule i gradive me baš briga.

Znalac

pre 8 godina

jedan svetski lanac hotela zainteresovan koji zeli da izgradi hotel sa 5 ili 6 zvezdica.Treba se boriti da se dovede jer ce to mnogo znaciti Beogradu a i Srbiji
(brana, 12. januar 2016 18:55)

Ogromna većina u Srbiji ne može da servisira i održava vlastite domove a kamoli da plati porez. Tvrdim da ta većina nema ni za hotel bez zvezdica pa se pitam kako će taj hotel poslovati.

Zoran

pre 8 godina

Dakle hajde da vidimo: Sve rade naše firme, naredne faze se finansiraju iz profita od ove prve, koja je očigledno i najprofitabilnija. Ugovor je sa 4 godine koje su obećane produžen na 30 godina, a od 3.5 milijardi dobili smo 150 miliona evra? Zašta su nam ovde uopšte trebali arapi, koliki je naš trošak i kada ćemo uopšte videti deo profita. Ovo je najobičnije potemkinovo selo Srpske napredne stranke, i ja ne vidim šta kao Beograđanin imam od toga? Meni izgleda kao da smo profit prepustili strancima, za nešto što smo i sami mogli da uradimo iz kredita. A i projekat mi izgleda bezveze, ali o ukusima ne vredi...

san i java za botove

pre 8 godina

Ovo je stvarno do pre par godina izgledalo kao san.
(Bagi, 12. januar 2016 23:07)

...botu ovaj san ces sanjati sledecih trideset godina i zato slobodno spavaj i probudi se kada prodje obecanih trideset godina

goxy

pre 8 godina

Магла на води, а метро уопште није потребан. Град се гуши у саобраћајним колапсима,а они граде маглу на води...

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

Ja vidim samo jednu "rupu" ovde na snimku, jedan bager tovari zemlju i neki radnici postavljaju armaturu za stubove, to kao i kod mene u firmi, nemamo za 'leba, ali kad direktor obilazi firmu, pa to se sve živo čisti, briše, svi nove uniforme, obrijani, čudo, dok ne ode, pa onda po starom u jad i bedu, a tek analiza kad se radi za prošlu godinu, e tu smo u svetskom vrhu, to se čita po 2 sata kako smo naj naj i da ćemo u 2016 nastaviti još bolje, a ono "međutim", ovo su fazoni "partizanski" iz Titovog vremena, direktor vozi 3 meseca star Fijat 500, a mi radimo sa kamionima starim po 40 godina, krparimo iz dana u dan, koga ovaj laže, sam sebe?!?

teks

pre 8 godina

to znaci i nova radna mesta
(radoman, 12. januar 2016 21:17) pa gde su ta nova mesta?evo zatrpase me ovi sa biroa sa ponudama!ti si dobio radno mesto na nekom salteru ili u nekoj kancelariji na izmisljenom poslu i opis posla ti je da kucas komentare pohvale vodji dok te ja i cela srbija placa!sram da te bude!zbog takvih kao sto ste vi srbija nikad nece krenuti napred!

neko

pre 8 godina

Nisam iz Beograda, ali sam siguran da taj toranj sanjas samo ti. Zasto bi gradjani Beograda sanjali toranj? Siguran da umesto tornja sanjaju bolje plate, sanjaju da mogu sebi priustiti i drugo ili trece dete, sanjaju da ne zakazuju 2 meseca unapred kod lekara specijaliste, sanjaju da mogu svake godine sa posalju decu i na zimovanje i na letovanje... evo, ja predlazem citaocima da sami dopisu o cemu sve sanjaju... taj toranj oni ce ionako samo gledati spolja jer ce u njemu biti stranci i njihove firme, i izdaleka jer im obezbedjenje nece dozvoliti da pridju. Vredi li sanjati o tome?

Јован

pre 8 godina

Није то сан Београђана то је твој сан и сан твојих, а ти најбоље знаш који су.
Сан београђана је постојећа бициклистичка стаза, да кад крену са посла стигну кући за неко нормално време,Да млади дођу до посла, да се индустријске хале поново напуне радницима и да се покрене производња, да им деца не беже из свог родног града као од куге и...

twister

pre 8 godina

Kaze neko od bezimenih (cice, mice, jace, rakíja, bakija....) "skeptici ce ucutati kada sve bude gotovo". Pa naravno, kada ce vecina nas pomreti do tog "najsrecnijeg dana, ne samo za Beograd i Srbiju, vec i za citav Region".
Uzgred, iako sam sa svojih 50g III generacija u Bgdu i okruzen samo slicnima, ne poznajem ni´jednu jedinu osobu kojoj je ovo san. Vecini je ovo najstrasnija mora.

Maja

pre 8 godina

O kakvim lokalima prica? Ko ce da obilazi lokale na gradilistu??? Jedino ako posle savanove niste resili da otvorite i par "promotivnih splavova"? Jao nadam se da vas necu vise gledati posle ovih izbora.. Da spasemo Bg dok jos nije kasno..

Vladimir

pre 8 godina

Nemaš pojma šta je naš san, evo da te podsetim : uređenje trotoara u Vrtlarskoj koje čekamo više od 45 godina; uređenje staza u GRADSKOM parku u Zemunu, isto vreme čekanja; da se sklone skele sa balkona koji se raspadaju, u centru Zemuna, dok još niko nije zaginuo; da trotoare vratite pešacima, da bicikliste sa keja prebacite na bic. staze, itd...
Inače, mi u Zemunu već imamo naš "ZEMUN NA VODI" , svaki put kad padne kiša...

arhitetka

pre 8 godina

Pa ovo je divno! Znaci ja njih samo sanjam? Pa probudite me molim vas! PS:Moze se prepoznati bot komentar mahom po nepismenosti. A i svi su vam komentari isti ili hvalite ovu glupost ili svog velikog vodju,a sve istim recima, smislite nesto novo.

Atreides

pre 8 godina

Evo ovde kod mene u kraju grade neku poslovnu zgradu do pre mesec dana jos su temelj kopali evo sada vec 8 spratova izgradili.....a tamo ta cuvena zgrada ne odmace od rupe vec nedeljama i nedeljama

laki

pre 8 godina

nas san je da zivimo bolje.A mi zivimo sve gore i sve teze.A za bg na vodi,sta mi imamo od toga.Zgrade i zidine,od kojih niko od nas nece imati koristi,sem onih koji imaju novac,da kupe nekretnine tu,ako to bude zavrseno.

zzz :))

pre 8 godina

Kamen temeljac za dve stambene kule postavljen je 27. septembra prošle godine, čime je zvanično počela izgradnja projekta vrednog tri i po milijarde dinara.


Zar nije tri i po milijarde evra?

zasto vazna

pre 8 godina

Vladimir
Ne razumem,zasto je ovo osim BG nekom u Srbiji vazno,sta mi time dobijamo?
Gledamo RTS koji bi trebao da se zove RTB jer sve na toj TV je promocija
"velegrada",mi smo tu usput pomenuti-A onda,vazno za Srbiju sta BG gradi?
Grade sebi,oni ce imati koristi,samo oni cvetaju(vidi natalitet npr.)!

Smederevac

pre 8 godina

Lepo...
Lepo bi nilo i da se restaurira najveća ravničarska tvđava u Evropi (smederevska tvrđava), opremi raznim komercijalno-turističko-umetničkim sadržajima, da se uredi luka za pristanak turističkih brodova, da se izmesti železnička i autobuska stanica iz centra, da se uloži i iskoristi u turističke svrhe sportski aerodrom u Smederevu, da se otvori za turiste čuvena vila dinastije Obrenović, da se pokrije olimpijski bazen i da se formira vaterpolo i plivački klub (ovo bi prepolovilo broj mladih po noćnim klubovima), da se da nekome na korišćenje stadion i fudbalski klub na duži vremenski period, uz uslov da se kompletan stadion završi po projektu, ... Puna kapa, puna kasa!

maga

pre 8 godina

Svojevremeno su demokrate sa Đilasom na čelu bile promoteri ovog projekta, a sada zarad jeftinih političkih poena vrše klasičnu njegovu sabotažu.

vlada

pre 8 godina

....tako kaže direktor građevinske firme koja radi na njegovom ličnom projektu koji je sam zamislio i sanjao......a ne premijer države!!!!!! ovakve izjave ne sme da daje premijer države!!!!
.....inače, i košmari su vrsta snova, tako da aj' da prihvatim izjavu......

Samson

pre 8 godina

Drago mi je što se napokon počelo sa radovima. Beograd na vodi je zaista od ogromnog značaja za našu zemlju. Ovaj projekat je dokaz da se najzad nalazimo na pravom putu ka boljitku.

Meda86

pre 8 godina

Moze da kaze ko sta hoce ali Beograd na Vodi totalno menja sliku Beograda na bolje. Izgled ce biti bolji , investicije , radna mesta , turizam sve ce to doneti boljitak i bicemo ponosni kada se to zavrsi.

Mrš bre!

pre 8 godina

Eeeee bolesti naša,idi leči se čoveče,mlad si šteta za tebe ,možda još uvek doktori mogu da ti pomognu!Javi se teta Slavici,ona je tata za takve.J...o te BG na vodi da te je... ,narod nema leba da jede ti mlatiš ko pizda po samaru budaletino jedna!

AlexP

pre 8 godina

Moj san,da ne rasturam trap kod zeleznicke,da ne setam nocu ulicama gde radi svako trece ulicno svetlo,da ne gledam djubre po ulicama i gde nema sahte da se izlomim! Sto se BGa na vodi tice,heh prvo regulisite divlje splavove i vikendice,zato sto je ljudima pristup reci onemogucen,hocu da pecam,prosetam,raspalim rostilj kraj reke! Gospodo,reka je prirodno dobro a ne privilegija pojedinaca!

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Drago mi je što se napokon počelo sa radovima. Beograd na vodi je zaista od ogromnog značaja za našu zemlju. Ovaj projekat je dokaz da se najzad nalazimo na pravom putu ka boljitku.
(Samson, 12. januar 2016 16:41)

Mljac mljac!

Botiša

pre 8 godina

Bio na promenadi nedavno, lepo izgleda, samo plašim se da se pločnik već raspada. Ako nastavi tim tempom da ide, neće se ni prva faza projekta završiti, već će biti zrelo za sredjivanje.

raxx

pre 8 godina

san beogradjana je da dobiju park pored reke, a ne hotele sa zvezdicama.. eno ih sa druge strane pa elita nek se smesta tamo.. cisto sumnjam da ce tipicni beogradjanin zakoraciti na stepenik bilo kog od tih hotela koje ste im poklonili..

Lemi

pre 8 godina

Zašto se u članku vrti jedno te isto po nekoliko puta?
(Magdalena, 12. januar 2016 18:03)

Zato sto je od jedne malo vece rupe u zemlji tesko napraviti pricu vrednu 3,5 milijardi evra a da zvuci ubedljivo.

Bata

pre 8 godina

Samo neka prave jedno po jedno. Doći će stranci jer smo jeftini i novi za njih i ostaviti pare a onda će doći drugi sa ulaganjima i mora da krene. Dobar korak za Beograd i za Srbiju.

brana

pre 8 godina

jedan svetski lanac hotela zainteresovan koji zeli da izgradi hotel sa 5 ili 6 zvezdica.Treba se boriti da se dovede jer ce to mnogo znaciti Beogradu a i Srbiji

Marko (Dorcol)

pre 8 godina

Kada sam procitao naslov i video na slici toranj Starog sajmista pomislio sam da ce nas grad konacno dobiti komemorativni centar posvecen Srbima i Jevrjima (njih preko 10 000) koji su tamo ubijeni tokom II svetskog rata. Ali avaj, ovaj nas i dalje prica o maketama imaginarnog grada. Sram vas bilo, imate Jasenovac i Ausvic u centru grada bez ikakvog obelezja. Vi ste dno od vlasti i tako cete i zavrsiti.

Znalac

pre 8 godina

jedan svetski lanac hotela zainteresovan koji zeli da izgradi hotel sa 5 ili 6 zvezdica.Treba se boriti da se dovede jer ce to mnogo znaciti Beogradu a i Srbiji
(brana, 12. januar 2016 18:55)

Ogromna većina u Srbiji ne može da servisira i održava vlastite domove a kamoli da plati porez. Tvrdim da ta većina nema ni za hotel bez zvezdica pa se pitam kako će taj hotel poslovati.

I van Beograda imamo snove...

pre 8 godina

A šta je sa snovima,nas koji mismo beograđani?
(zainteresovan, 12. januar 2016 17:08)
Moj san je trenutno jedna Ana, a za kule i gradive me baš briga.

mrzimdevedesete

pre 8 godina

Ja vidim da se grad raspada...osim novih kioska na svakom cosku ( od kojih je svaki treci otvoren), vidim samo nove rupe u onim kockama na ulici, koje se urusavaju. Nista bre ne umete, a to sto ste nasledili ne umete da popravite...moj golube beli. Sta je sa Bigzom, ko ga prepravlja?

sanja

pre 8 godina

Atraktivna metropola kao sto je Beograd sa projektom na vodi stvara pozitivnu sliku kod svetski poznatih investitora, oni u takve sredine ulazu i otvaraju nova radna mesta.

cica rale, seljak sa brda

pre 8 godina

zivim u inostranstvu i svojim ovdasnjim prijateljima sam pricao o beogradu na vodi. svi su odusevili projektom i svako malo me pitaju da li je kula gotova, da dodju i uzivaju u carima visespratne zgrade. takodje su fascinirani soping molovima koji su, kako kazu, najinteresantniji sadrzaji turisticke ponude bilo koje zemlje.

Miliutin

pre 8 godina

Zaista me čude ljudi koji ovakve stvari kritikuju.Pa da li smo postali toliko sitne duše da svačiji rad omalovažavamo i sprdamo se sa njim.Sve što neko radi spremni smo da kritikujemo,zato i ne napredujemo kako bi hteli.

twister

pre 8 godina

Kaze neko od bezimenih (cice, mice, jace, rakíja, bakija....) "skeptici ce ucutati kada sve bude gotovo". Pa naravno, kada ce vecina nas pomreti do tog "najsrecnijeg dana, ne samo za Beograd i Srbiju, vec i za citav Region".
Uzgred, iako sam sa svojih 50g III generacija u Bgdu i okruzen samo slicnima, ne poznajem ni´jednu jedinu osobu kojoj je ovo san. Vecini je ovo najstrasnija mora.

san i java za botove

pre 8 godina

Ovo je stvarno do pre par godina izgledalo kao san.
(Bagi, 12. januar 2016 23:07)

...botu ovaj san ces sanjati sledecih trideset godina i zato slobodno spavaj i probudi se kada prodje obecanih trideset godina

Zoran

pre 8 godina

Dakle hajde da vidimo: Sve rade naše firme, naredne faze se finansiraju iz profita od ove prve, koja je očigledno i najprofitabilnija. Ugovor je sa 4 godine koje su obećane produžen na 30 godina, a od 3.5 milijardi dobili smo 150 miliona evra? Zašta su nam ovde uopšte trebali arapi, koliki je naš trošak i kada ćemo uopšte videti deo profita. Ovo je najobičnije potemkinovo selo Srpske napredne stranke, i ja ne vidim šta kao Beograđanin imam od toga? Meni izgleda kao da smo profit prepustili strancima, za nešto što smo i sami mogli da uradimo iz kredita. A i projekat mi izgleda bezveze, ali o ukusima ne vredi...

Anamarija

pre 8 godina

Ponosni smo na sve ucinjeno i na sve sto ce tek da bude.Svaka cast na hrabrosti i velikom zalaganju premijera da se udje u projekat kojim ce se ponositi generacije.

Nidza N.

pre 8 godina

Ovim projektom, otvorice se nova radna mesta, bice vise investicija, turizam ce procvetati...Ma bicemo svi zaista ponosni, ne samo beogradjani, vec cela Srbija!

zasto vazna

pre 8 godina

Vladimir
Ne razumem,zasto je ovo osim BG nekom u Srbiji vazno,sta mi time dobijamo?
Gledamo RTS koji bi trebao da se zove RTB jer sve na toj TV je promocija
"velegrada",mi smo tu usput pomenuti-A onda,vazno za Srbiju sta BG gradi?
Grade sebi,oni ce imati koristi,samo oni cvetaju(vidi natalitet npr.)!

laki

pre 8 godina

nas san je da zivimo bolje.A mi zivimo sve gore i sve teze.A za bg na vodi,sta mi imamo od toga.Zgrade i zidine,od kojih niko od nas nece imati koristi,sem onih koji imaju novac,da kupe nekretnine tu,ako to bude zavrseno.

Maja

pre 8 godina

O kakvim lokalima prica? Ko ce da obilazi lokale na gradilistu??? Jedino ako posle savanove niste resili da otvorite i par "promotivnih splavova"? Jao nadam se da vas necu vise gledati posle ovih izbora.. Da spasemo Bg dok jos nije kasno..

zzz :))

pre 8 godina

Kamen temeljac za dve stambene kule postavljen je 27. septembra prošle godine, čime je zvanično počela izgradnja projekta vrednog tri i po milijarde dinara.


Zar nije tri i po milijarde evra?

Vladimir

pre 8 godina

Nemaš pojma šta je naš san, evo da te podsetim : uređenje trotoara u Vrtlarskoj koje čekamo više od 45 godina; uređenje staza u GRADSKOM parku u Zemunu, isto vreme čekanja; da se sklone skele sa balkona koji se raspadaju, u centru Zemuna, dok još niko nije zaginuo; da trotoare vratite pešacima, da bicikliste sa keja prebacite na bic. staze, itd...
Inače, mi u Zemunu već imamo naš "ZEMUN NA VODI" , svaki put kad padne kiša...

Smederevac

pre 8 godina

Lepo...
Lepo bi nilo i da se restaurira najveća ravničarska tvđava u Evropi (smederevska tvrđava), opremi raznim komercijalno-turističko-umetničkim sadržajima, da se uredi luka za pristanak turističkih brodova, da se izmesti železnička i autobuska stanica iz centra, da se uloži i iskoristi u turističke svrhe sportski aerodrom u Smederevu, da se otvori za turiste čuvena vila dinastije Obrenović, da se pokrije olimpijski bazen i da se formira vaterpolo i plivački klub (ovo bi prepolovilo broj mladih po noćnim klubovima), da se da nekome na korišćenje stadion i fudbalski klub na duži vremenski period, uz uslov da se kompletan stadion završi po projektu, ... Puna kapa, puna kasa!

Svedok s'lica mesta

pre 8 godina

Ja vidim samo jednu "rupu" ovde na snimku, jedan bager tovari zemlju i neki radnici postavljaju armaturu za stubove, to kao i kod mene u firmi, nemamo za 'leba, ali kad direktor obilazi firmu, pa to se sve živo čisti, briše, svi nove uniforme, obrijani, čudo, dok ne ode, pa onda po starom u jad i bedu, a tek analiza kad se radi za prošlu godinu, e tu smo u svetskom vrhu, to se čita po 2 sata kako smo naj naj i da ćemo u 2016 nastaviti još bolje, a ono "međutim", ovo su fazoni "partizanski" iz Titovog vremena, direktor vozi 3 meseca star Fijat 500, a mi radimo sa kamionima starim po 40 godina, krparimo iz dana u dan, koga ovaj laže, sam sebe?!?

goxy

pre 8 godina

Магла на води, а метро уопште није потребан. Град се гуши у саобраћајним колапсима,а они граде маглу на води...

neko

pre 8 godina

Nisam iz Beograda, ali sam siguran da taj toranj sanjas samo ti. Zasto bi gradjani Beograda sanjali toranj? Siguran da umesto tornja sanjaju bolje plate, sanjaju da mogu sebi priustiti i drugo ili trece dete, sanjaju da ne zakazuju 2 meseca unapred kod lekara specijaliste, sanjaju da mogu svake godine sa posalju decu i na zimovanje i na letovanje... evo, ja predlazem citaocima da sami dopisu o cemu sve sanjaju... taj toranj oni ce ionako samo gledati spolja jer ce u njemu biti stranci i njihove firme, i izdaleka jer im obezbedjenje nece dozvoliti da pridju. Vredi li sanjati o tome?

Јован

pre 8 godina

Није то сан Београђана то је твој сан и сан твојих, а ти најбоље знаш који су.
Сан београђана је постојећа бициклистичка стаза, да кад крену са посла стигну кући за неко нормално време,Да млади дођу до посла, да се индустријске хале поново напуне радницима и да се покрене производња, да им деца не беже из свог родног града као од куге и...

arhitetka

pre 8 godina

Pa ovo je divno! Znaci ja njih samo sanjam? Pa probudite me molim vas! PS:Moze se prepoznati bot komentar mahom po nepismenosti. A i svi su vam komentari isti ili hvalite ovu glupost ili svog velikog vodju,a sve istim recima, smislite nesto novo.

teks

pre 8 godina

to znaci i nova radna mesta
(radoman, 12. januar 2016 21:17) pa gde su ta nova mesta?evo zatrpase me ovi sa biroa sa ponudama!ti si dobio radno mesto na nekom salteru ili u nekoj kancelariji na izmisljenom poslu i opis posla ti je da kucas komentare pohvale vodji dok te ja i cela srbija placa!sram da te bude!zbog takvih kao sto ste vi srbija nikad nece krenuti napred!

Atreides

pre 8 godina

Evo ovde kod mene u kraju grade neku poslovnu zgradu do pre mesec dana jos su temelj kopali evo sada vec 8 spratova izgradili.....a tamo ta cuvena zgrada ne odmace od rupe vec nedeljama i nedeljama

maga

pre 8 godina

Svojevremeno su demokrate sa Đilasom na čelu bile promoteri ovog projekta, a sada zarad jeftinih političkih poena vrše klasičnu njegovu sabotažu.

vlada

pre 8 godina

....tako kaže direktor građevinske firme koja radi na njegovom ličnom projektu koji je sam zamislio i sanjao......a ne premijer države!!!!!! ovakve izjave ne sme da daje premijer države!!!!
.....inače, i košmari su vrsta snova, tako da aj' da prihvatim izjavu......