Srednji put Telekoma Srbija

Tender za prodaju kontrolnog paketa akcija državnog telekomunikacionog operatera, Telekom Srbija, okončan je neuspehom, identično kao i poslednja prodaja ove kompanije 2011. godine. Ovaj put tender je bio još maglovitiji pa su osim minimalne cene nepoznanice bile i visina udela koji se prodaje (problem sopstvenih akcija) i procenjena vrednost kompanije, a kao logičan sled nisu obelodanjene ni prispele ponude ili barem najbolja od njih.

Izvor: Nenad Gujaničić, Wise broker
Pošaljite komentar
 1. Sve stručnjak do stručnjaka kjji nemaju pojma.Pravi recept za još bolji Telekom je što manje uplitanje države i političara u rad ovog privrednog društva i još bolja organizacija samog preduzeća.
  (ljubomirko neutralac, 8. januar 2016 11:06)

  # Link komentara

 2. Prestanite da pisete "wall of txt" i pocnite kao ODGOVORNI MEDIJI da vrsite pritisak na VLAST da prestane sa DIREKTNOM KONTROLOM poslovanja Telekoma, niti da iz ove firme neovlasteno izvlaci dragocena sredstva iz budzeta za investicije.
  Telekom Srbija nece imati NIKAKVU konkurenciju u Srbiji ako uradi samo JEDNU stvar: OPTIKA DO SVAKOG DOMA, DO SVAKE MOBILNE BAZNE STANICE, DO SVAKE USTANOVE! Nema potrebe za mistifikacijom metoda za uspeh...
  {end of transmission}
  (grbic, 23. decembar 2015 14:49)

  # Link komentara