Petak, 31.07.2015.

12:05

BG: Krenula kola "Stepom" posle godinu FOTO

Ulica “Vojvode Stepe” otvorena je za automobilski saobraćaj posle više od godinu dana, koliko je trajala rekonstrukcija te 4,5 kilometara duge saobraćajnice.

Izvor: Tanjug

BG: Krenula kola "Stepom" posle godinu FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

djordje

pre 8 godina

Žuta traka je stvarno kap koja preliva čašu. To je nešto sto može da se ispravi. Sram vas bilo. Godinu dana agonije i još mnogo decenija pakla jer niko u sekretarijatu za saobracaj ne koristi mozak. Hvala Gtadonačelniku i gradskoj upravi kojima nije stalo da isprave gluposti prethodnika

A.

pre 8 godina

citat: " Agencija za investicije i stanovanje potpisala je ugovor o obnovi Ulice vojvode Stepe 12. juna 2014. godine, a radovi su počeli u julu." Mali gradonacelnice, ko je 12. juna vodio grad, bivsa ili sadasnja vlast?
(botovi-prodali ste veru za sendvic, 1. avgust 2015 08:04)

Sedeli su oni u Privremenom organu od novembra 2013.
Naravno, sedam meseci im nije palo napamet da pogledaju projekat.
Jedini posao im je bio da pobede na izborima 2014.

U toku gradnje je trebalo nešto promeniti.
Moj razum mi kaže da je bolje NE postaviti banderu na stazu za slepe i slabovide, nego je posle sklanjati.

Čitam komentar da stanari neće više moći da šataju tom ulicom jer su trotoari uski. Možda je to bolje, jer će verovatno zagađenost vazduha biti veća nego u Ulici despota Stefana.

Petar

pre 8 godina

@Saša: Ima beograd enormne rupe koje treba zakrpiti. Na svakih nekoliko meseci mi se raspadnu silen bolokovi, trap i slicno.A vojvode stepe nije bila jedna od takvih ulica. Juce sam prosao tamo, sahtovi nisu u visini ulice, vec se opet udara ,a kako ce biti uskoro, ja vez znam.

Petar

pre 8 godina

Zorane,odakle ideja da je Cirih merilo bilo cega? Sa 390 hiljada stanovnika u odnosu na BG sa 1.7 miliona. Odakle ideja da se uopste pravi zuta traka u ulici koja je imala dve. Da li shvatas da je saobracaj sada usporen oko 50 % a na to jos dodati nepotrebni semafori da se stvaraju guzve i tenzija i nervoza. Sustina je namestanje posla i potencijal za naplacivanje kazni. samo slep to ne vidi ili onaj ko sebicno ucestvuje u ovakvim stvarima.

Zdenka

pre 8 godina

Prosla sinoc ovom ulicon i sve je istina sto pisu drugi. Od 4 trake napravili dve, zuta traka celom duzinom, prekrsaji u najavi, cim neko upali sva 4, jer takve nisu ni pre kaznjavali, niti ih kaznjavaju dan danas u Beogradskoj u centru grada. Malo, malo pa semafori. Jako uski pesaci prolazi, na pocetku sa desne strane mozda cak 50-60cm i na vecini mesta parking mesta na trotoarima. Tesko zenama sa kolicima i starijima sa stakama. Stanari ove ulice mogu da zaborave na setnju. Umesto da klizim po novoj novcijatoj ulici, sve i jedan saht su tockovi osetila. Neki ne mogu ni da se izbegnu, jer je po sredini ulice ostrvo. Svuda su ostrva, ograde, semafori. Trebalo mi jako dugo da predjem ovu ulicu, nikako da stignem do kraja i to sinoc, kad je vreme godisnjih odmora, kad je vikend i kad je noc. Godinu dana se oni natezu sa ovom ulicom i godinu dana snalazimo se po sporednin ulicama, da bi nam na kraju pustili ovaj klaustofobicni tunel od ulice!!! Ja se vracam na Bulevar Oslobodenja, jeste mi 3km duze, ali bar vozim i nisam zaglavljena. Ovo je bruka i sramota. Ja reci nemam!!!!

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

citat: " Agencija za investicije i stanovanje potpisala je ugovor o obnovi Ulice vojvode Stepe 12. juna 2014. godine, a radovi su počeli u julu." Mali gradonacelnice, ko je 12. juna vodio grad, bivsa ili sadasnja vlast?

Saša

pre 8 godina

Razumem Beograđane i njihovo nezadovoljstvo urađenim, ali verujte da bi mi u Kragujevcu bili presrećni da nam makar jednu od glavnih ulica ponovo presvuku asfaltom. Od silnog krpljenja i novih rupa imam osećaj kao da vozim rover na Mesecu.

Zoran

pre 8 godina

Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.
(Dragan, 31. jul 2015 12:39)

E pa onda nisi bio u Cirihu, jer ovde toga ima. Zar ti nije logicno da autobus ide istom trakom kao tramvaj? Kako bi to bilo levo tramvaj a desno autobus...kuda ce onda ostala vozila?

ničim izazvan

pre 8 godina

Ako se neko pitao kako bi srvarno izgledao Crna Guja u srpskom izdanju: Crni Vuja, Maldrik, Vescy. i Kralj Tomčard. Kakva ekipa nepismenih klovnova vodi ovu državu i nesrećni Beograd... Stepa je samo ogledalo njihove nesposobnosti da urade bilo šta sem jeftine (ne baš tako jeftine) samopromocije i demagoškog prenemaganja.

petar

pre 8 godina

pisem sa parkinga.upravo sam prosao tuda.ocajno usko,rizicno i brzina protoka saobracaja drasticno smanjena usled postavke nepotrebnih semafora.nema tamo toliko pesaka.povecano zagadjenje usled stajanja. treba zabraniti da bilo ko ko ne zivi ceo zivot u bg i nije vozac,nemoze da radi na ovakvim ,nepotrebnim,projektima.

magistar

pre 8 godina

Rade@nije ovo politicko i stranacko prekucavanje već prava...ali ruzna slika o ulici koju licno svaki dan koracam...a nisam stranacki obojena...nije funkcionalno a ni lepo!

magistar

pre 8 godina

Da li su vam "bivsi" diktirali tempo radova? A u toj bivsoj gradskoj vladi bili su i Vasić i Mali! Nije moguće da bas ni malo nisu ucestvovali u dogovoru i planovima za radove u VS? Sem toga, Vucić je i Malog postavio na mesto gradonacelnika, duboko verujući da je sposobniji od Đilasa! Da li je?

Grunf

pre 8 godina

Pa da krenemo da ispišemeo suvi istinu i činjenice jer eto skoro da je kraj.Pre nešto više od godinu dana ste se hvali kako ste Vi ti koji ste pokrenuli akciju da ne propadnu pare.Vi ste ti koji ste sa g-dinom Vesićem u sredstvima javnog informisaja hvalili lepotom ulice a g.din Vesić je nazivao pre početka radova "smart"ulicom.Vi ste ti koji ste obećali kvalitet radova i u istoj toa sali SO Voždovac obećali zajedno sa Direktorm Agencije gradjevinski nadzor.Vi ste obećali podzemne kontejnere,displeje sa dolaskom tramvaja koje niko ne razume zašto su izražene brojem stanica a ne minutažom.Vi ste obećali promenu vodovodne i kanalizacione mreže.Vi ste obećali trotoar pešacima.Kontejnera podzemnih nema.Gde su.(logično sakriveni pod zemljom).Vodovodne i kanalizacione cevi nisu pipnute koje će tek sada pucati pa opet kopaj.Displeja nema,kamera nema.Trotoar pun nepropisno parkiranih automobila,pa ljidi koji su slepi idu idu pa udare u nepropisno parkirana kola.Sva voda se sliva s trotoara u lokale.Za to su dakle po Vma krivi sve prethodni.Krivi su jer ono što ste Vi obećali niste uradili.Oni su krivi jer su automobili zauzeli trotoare.Krivi su jer jer ste zatvorili ulicu na godinu dana.Krivi su jer tramvaj neće početi sa radom još koji dan,nedelju a želite da neko plaća GSP-prevoz.Krivi su jer Vi niste uradili podzemne kontejnere,postavili kamere,što ne nosite kola sa trotoara pa slepi ljudi udaraju u automobile.Gde je odgovornost?Zakopna sa podzemnim kontejnerima.Bruka i sramota.

Crni Gruja

pre 8 godina

Ne razumem zbog cega ulica nije resena na isti nacin kao Beogradska a u obe su sine na istom mestu I u istom nivou. U beogradskoj se normalno vozi po sinama a I tamo voze I autobusi I nema zute trake. Zuta traka je u Vojvode Stepe oduzela jednu traku vozuluma a da to nema opravdanja. Svi su primorani , I onako, da prelaze u zutu traku kada god neki kamion stane ispred prodavnice da istovara robu , tako da ce svi prelaziti u Zutu traku da bi ih obisli a sto ce formalno biti prekrsaj. A sto su svi sahtovi spusteni u odnosu na asfalt, krivi su poslovodje koje nisu u stanju da se dogovore na koju visinu da betoniraju sahtove pre asfaltiranja. To rade pomocu stapa I kanapa I redovno saht stave nize I to tako ostaje. Kao da se raduju sto su napravili rupe za vozila. Radnici nisu iz Beograda , kao da se sprdaju na racun Beograda. Ako nisu videli gresku na prvom kilomtru, sigurno su mogli da to isprave kasnije ali izgurali su na isti nacin do kraja. Znaci da to rade namerno. Za inat.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Očigledno su, kao i obično, izabrali na tenderu nekog njihovog, podelili pare i procente međudobno, jer je nešto što može da se uradi vrhunski kvalitetno za manje od mesec dana urađeno za znatno više vremena. Treba mi kao narod da protestujemo i tražimo da se pohapse svi koji imaju bilo kakve veze sa ovom investicijom. I da se osude na doživotnu. Samo tako možemo sprečiti da se nešto slično ponovi u budućnosti i tako prekinemo tradiciju koju sprovodi mafija političkih partija Srbije već decenijama unazad.

Милош

pre 8 godina

Мени овде сад није јасно због чега трамваји неће почети одмах да возе? Шта још да проверавају ако је јутрос трамвај већ прошао? Или су мали, Весић и други ризиковали животе возећи се непровереним шинама да би се сликали у року?

Zoki

pre 8 godina

Ako posadite koje drvo ono ce smetati kao i jedna bandera ko bi srbima ugodio . A kako sam cuo Pozeska ulica treba da se renovira koja je generalno napravljena pre 4 - 5 godina sta kazati.

Stella

pre 8 godina

Pa ovo je preusko za ozbiljan saobracaj. Sta ce tek biti kad Miskovic izgradi svoje cudoviste na Autokomandi, a oko naselja Stepa Stepanovic krene gradnja? Bice novih rekonstrukcija unedogled... Ova rekonstrukcija samo pokazuje da se u poslove u Beogradu ulazi neplanski i amaterski, pod geslom "hade da radimo nesto". A kad to nesto dodje na naplatu, pa izmerimo korist od ulozenog, bolece nas glava sve. Isto vazi za sve infrastrukturne projekte u gradu - Prokop (odlicno zamisljen, ali pre 30 godina), most na Adi (preskup a malo sta donosi), rekonstrukcija Bulevara, rekonstrukcija Vojvode Stepe, sad evo i Cvetni trg. A u planu sve nesto polovicno i falicno - na primer Slavija bez podzemnih prolaza(!?).

Nenad Brixy

pre 8 godina

Zeleni@ Sedi na avion pa naiđi jedan dan od srede da vidiš kako vajni inžinjeri projektuju da bi olakšali ljudima. Do tada samo čitaj, nemoj komentarisati.

чарапан

pre 8 godina

Е сад да се још само сете да још нешто нису урадили или су заборавили алат или шта ли већ доле негде испод па да зачас откопају и покрпе. Уобичајена сцена у Крушевцу. Нове улице не личе ни на шта. Копа и сече где и ко хоће ! Још ако сте добри са снс-ом можете да радите ама баш шта вам се прохте !!! Некада се то радило како треба и после тога се чувало а сада, ма кога брига !

A zelenilo?

pre 8 godina

Zašto nema drveća??? Moglo je neko usko a visoko drvo da se postavi svako malo da oplemeni ulicu plus da bude brana automobilima na trotoaru kojih vec sad ima..ali neeee..mora se uzeti kinta za parking servis i njihov čuveni "spajder"...ccc

Rade

pre 8 godina

Za mnoge dušebrižnike ovde, ulica izgleda u originalu kao najprometnija u trgovačkom delu grada u centru Ženeve, ali tamo nema predvidjenih parkinga...već je to u obližnjim, ili velikim gradskim, pa pešice...E sad, to što mi još živimo u srednjem veku, pa bi kolima u kafanu ili prodavncicu, to je drugi problem. Konačno i kultura treba da udje medju vozače Beograda...Srećom, ne sve...A i ovo političko prepucavanje je svojstveno samo malim ljudima, ma koje nacije bili...

Sunca Sin

pre 8 godina

Zasto gradonacelnik nije rekao nista o asfaltu koji je ispucao tek sto je stavljen, ostalim rupama i pukotinama, ili o banderi koja je stavljena nasred staze za slepe?

КАКВЕ МОРОНЧИНЕ!!!!!!!

pre 8 godina

Хахахаххааааа! Годину дана раде 4,5 км улице и онда 2 године пок за поправку оног што је погрешно урађено!

pera

pre 8 godina

realno bacena para od koje god vlasti da je u pitanju,za neprakticnu saobracajnicu. A za sahtove mi nije jasno da li u ovoj zemlji iko moze da ih uklopi u asvalt a da ili nisu izdignuti ili u rupi. Kad su napravili Mirijevski bulevar sahtovi su bili utonuli u startu. Zar je zaista u 21.veku pored tolike tehnologije tesko da se sahtovi ne osete u voznji???

Zeleni

pre 8 godina

Citam iz Australije i ne verijem da nema ni jedan pozitivan komentar. Dok tako braco budete samo trazili zamerke necete mozda vam se desi Bg pasaluk uskoro, a onda cete moci da razmisljate o ulicama, jer ce one biti nacionalni interes.

SrbaBg

pre 8 godina

"Citam iz Australije i ne verijem da nema ni jedan pozitivan komentar. Dok tako braco budete samo trazili zamerke necete mozda vam se desi Bg pasaluk uskoro, a onda cete moci da razmisljate o ulicama, jer ce one biti nacionalni interes." A sto bi bio pozitivan komentar ako cekas nesto preko godinu dana, probije sve rokove i na kraju ima toliko mana. Jos kad treba po tudada vozis svoj auto. Time da branimo one koji donose odluke za nas i raspolazu nasim parama, kad rade lose, nece nista dobro doneti. Lako je tebi da mislis pozitivno kad nemas posla sa ovima ovde.

sve na videlo

pre 8 godina

Jos jedan dokaz o nesposobnosti i nestrucnosti onih koji vode grad. Ako ovako nastave za narednih 1000 godina asvaltirat ce se ulice u Beogradu.

Boki

pre 8 godina

@Rade slazem se sa komentarom...
jedini problem je sto u Beogradi nema dovoljno gradskih garaza ni u centru a kamoli u ostalim delovima grada a kao uvode neke zone...

O funkcionalnosti nista za sada jer nisam jos prosao, ali ako su napravili gore nego sto je bilo(sto mislim da je nemoguce) pobedili su:)

Cile

pre 8 godina

Ugovor je POTPISAN 2013, i to je period NOVE VLASTI, nemote opet o krivicama bivših.
Pogledajte fotografiju na početku teksta i videćete buduću stalnu sliku - parkirane kamione i automobile i vozila koja ih obilaze žutom trakom.
Pešaci koji guraju kolica sa decom na nekim mestima bukvalno moraju da silaze na kolovoz, koliko je pločnik sužen!!! Tramvajske baštice za pešake su predimenzionirane tako da veća vozila za snabdevanje jedva prolaze na tim delovima. Sve u svemu, ni nalik na rekonstruisani Bulevar ili Nemanjinu, pričam o kvalitetu ne o širini ulice!

Dex

pre 8 godina

Juce sam prosao gornjim delom ulice i mogu reci da vec ima neravnina i to pogotovo oko sahtova tako da vrlo dobro osetite svaki saht na ulici a i sve izgleda jako usko i klaustrofobicno. Ne znam sta ce se desiti ako na nekom suzenju a ima ih puno nekome pukne guma jer na dosta deonica nema mogucnosti preticanja i to pogotovo na tramvajsim stanicama.

chombe

pre 8 godina

Ici od Trosarine do crkve trotoarom na levoj strani ulice je ruski rulet. Ko ne veruje, neka proba i videce zasto jer me mrzi da sto puta objasnjavam. Jedino je dobro za one koji su zavisnici od adrenalina.

vladimir vlastimirovich milutin

pre 8 godina

"Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.
(Dragan, 31. jul 2015 12:39)"

....Nemoj ti nishta da brinesh,Draganche!...vecc su "struchnjaci" i "eksperti" raspisali "tender" za izmeshtanje SVIH vrata,na SVIM autobusima GSP-a,sa desne-NA LEVU stranu karoserije!!!(kad ih vecc 'barvaju v rdeche',jel..)....Tako da cce tramvajske i autobuske stanice ustvari biti ZAJEDNICHKE!..a i brzza cce biti "izmena" putnika,ko prelazi iz tramvaja u bas il obrnuto-samo HOP!..u dva koraka!...

Opa

pre 8 godina

Napravili su 262 parkinga, a uskratili su gradjane za jos bar 50, uzasnim projektom i time sto su neke lokacije koje su do sada bile parking, onemogucene za to, a nemaju nikakvu drugu upotrebu.

q

pre 8 godina

Bez ijednog drveta ili neke vrste zelenila!
I ranije je bio problem za parking, sada ce biti katastrofa (od 20-30 parking mesta sada je ostalo ukupno 5 u mom delu ulice).
Ne vidim ni mesta za kontejnere za djubre. Ili je neko zaboravio da ih isplanira ili ce oduzeti od ovo malo parking mesta.

sremac

pre 8 godina

Necu prolaziti tom ulicom pa necu znati jel usko ili nije ali ono sto vidim na slikama nema veze ni sa kakvom vladom, vlascu, djilasom ili malim a to je nekultura pre svega nas a u ovom slucaju Beogradjana., svaka zgrada isvrljana. Mogu najbolje ulice da naprave dzaba kad sve okolo izgleda kao iz vremena osmanlijskog carstva. Sramota.

dule

pre 8 godina

Prekinite da obmanjujete javnost i prebacujete odgovornost na druge! Ugovor za rekonstrukciju ulice Vojvode Stepe potpisan je u julu 2014. godine, skoro godinu nakon što je promenjena vlast u Beogradu

Dragan

pre 8 godina

Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.

Stefan

pre 8 godina

Ulica jeste sredjena... doduse vrlo los kvalitet asfalta koji na mnogim delovima vec izgleda kao da je 10 godina star.

Samo ovolika investicija je trebala da sredi saobracaj a ne samo da obnovi uicu... jesu sredilu da mnogo bolje prolazi tramvaj i pozdravljam to ali saobracaj ce biti katastrofa cim se razrade ljudi da opet idu ovuda.

Zivim u Stepi ali mi nije bas najjasnije ko je dozvolio da se gradi toliko naselje a da infrastruktura ne moze to da podrzi i bez tog naselja?! I da se pritom ne napravi ni jedan validan i realan plan resavanja logistike i infrastrukture.

Cepidlaka

pre 8 godina

A dvostruki ivičnjak na sredini verovatno služi da se sapletu oni koji pretrčavaju ulicu? I da svi oni koji voze obična, jeftinija kola ne mogu da naprave polukružno okretanje, za razliku od vozača tzv. SUV itd, kojima to nije prepreka.

A žuta linija na sredini kolovoza verovatno će dobro doći da se postave kamere i da nam onda redovno stiže tzv. nalog na kućnu adresu, kad god prođemo Vojvode Stepe. Jer žuta linija označava žutu traku, barem prema važećem ZOBS.

Stefan

pre 8 godina

Ulica jeste sredjena... doduse vrlo los kvalitet asfalta koji na mnogim delovima vec izgleda kao da je 10 godina star.

Samo ovolika investicija je trebala da sredi saobracaj a ne samo da obnovi uicu... jesu sredilu da mnogo bolje prolazi tramvaj i pozdravljam to ali saobracaj ce biti katastrofa cim se razrade ljudi da opet idu ovuda.

Zivim u Stepi ali mi nije bas najjasnije ko je dozvolio da se gradi toliko naselje a da infrastruktura ne moze to da podrzi i bez tog naselja?! I da se pritom ne napravi ni jedan validan i realan plan resavanja logistike i infrastrukture.

Dragan

pre 8 godina

Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.

Cile

pre 8 godina

Ugovor je POTPISAN 2013, i to je period NOVE VLASTI, nemote opet o krivicama bivših.
Pogledajte fotografiju na početku teksta i videćete buduću stalnu sliku - parkirane kamione i automobile i vozila koja ih obilaze žutom trakom.
Pešaci koji guraju kolica sa decom na nekim mestima bukvalno moraju da silaze na kolovoz, koliko je pločnik sužen!!! Tramvajske baštice za pešake su predimenzionirane tako da veća vozila za snabdevanje jedva prolaze na tim delovima. Sve u svemu, ni nalik na rekonstruisani Bulevar ili Nemanjinu, pričam o kvalitetu ne o širini ulice!

dule

pre 8 godina

Prekinite da obmanjujete javnost i prebacujete odgovornost na druge! Ugovor za rekonstrukciju ulice Vojvode Stepe potpisan je u julu 2014. godine, skoro godinu nakon što je promenjena vlast u Beogradu

Grunf

pre 8 godina

Pa da krenemo da ispišemeo suvi istinu i činjenice jer eto skoro da je kraj.Pre nešto više od godinu dana ste se hvali kako ste Vi ti koji ste pokrenuli akciju da ne propadnu pare.Vi ste ti koji ste sa g-dinom Vesićem u sredstvima javnog informisaja hvalili lepotom ulice a g.din Vesić je nazivao pre početka radova "smart"ulicom.Vi ste ti koji ste obećali kvalitet radova i u istoj toa sali SO Voždovac obećali zajedno sa Direktorm Agencije gradjevinski nadzor.Vi ste obećali podzemne kontejnere,displeje sa dolaskom tramvaja koje niko ne razume zašto su izražene brojem stanica a ne minutažom.Vi ste obećali promenu vodovodne i kanalizacione mreže.Vi ste obećali trotoar pešacima.Kontejnera podzemnih nema.Gde su.(logično sakriveni pod zemljom).Vodovodne i kanalizacione cevi nisu pipnute koje će tek sada pucati pa opet kopaj.Displeja nema,kamera nema.Trotoar pun nepropisno parkiranih automobila,pa ljidi koji su slepi idu idu pa udare u nepropisno parkirana kola.Sva voda se sliva s trotoara u lokale.Za to su dakle po Vma krivi sve prethodni.Krivi su jer ono što ste Vi obećali niste uradili.Oni su krivi jer su automobili zauzeli trotoare.Krivi su jer jer ste zatvorili ulicu na godinu dana.Krivi su jer tramvaj neće početi sa radom još koji dan,nedelju a želite da neko plaća GSP-prevoz.Krivi su jer Vi niste uradili podzemne kontejnere,postavili kamere,što ne nosite kola sa trotoara pa slepi ljudi udaraju u automobile.Gde je odgovornost?Zakopna sa podzemnim kontejnerima.Bruka i sramota.

chombe

pre 8 godina

Ici od Trosarine do crkve trotoarom na levoj strani ulice je ruski rulet. Ko ne veruje, neka proba i videce zasto jer me mrzi da sto puta objasnjavam. Jedino je dobro za one koji su zavisnici od adrenalina.

Cepidlaka

pre 8 godina

A dvostruki ivičnjak na sredini verovatno služi da se sapletu oni koji pretrčavaju ulicu? I da svi oni koji voze obična, jeftinija kola ne mogu da naprave polukružno okretanje, za razliku od vozača tzv. SUV itd, kojima to nije prepreka.

A žuta linija na sredini kolovoza verovatno će dobro doći da se postave kamere i da nam onda redovno stiže tzv. nalog na kućnu adresu, kad god prođemo Vojvode Stepe. Jer žuta linija označava žutu traku, barem prema važećem ZOBS.

Rade

pre 8 godina

Za mnoge dušebrižnike ovde, ulica izgleda u originalu kao najprometnija u trgovačkom delu grada u centru Ženeve, ali tamo nema predvidjenih parkinga...već je to u obližnjim, ili velikim gradskim, pa pešice...E sad, to što mi još živimo u srednjem veku, pa bi kolima u kafanu ili prodavncicu, to je drugi problem. Konačno i kultura treba da udje medju vozače Beograda...Srećom, ne sve...A i ovo političko prepucavanje je svojstveno samo malim ljudima, ma koje nacije bili...

sremac

pre 8 godina

Necu prolaziti tom ulicom pa necu znati jel usko ili nije ali ono sto vidim na slikama nema veze ni sa kakvom vladom, vlascu, djilasom ili malim a to je nekultura pre svega nas a u ovom slucaju Beogradjana., svaka zgrada isvrljana. Mogu najbolje ulice da naprave dzaba kad sve okolo izgleda kao iz vremena osmanlijskog carstva. Sramota.

Zeleni

pre 8 godina

Citam iz Australije i ne verijem da nema ni jedan pozitivan komentar. Dok tako braco budete samo trazili zamerke necete mozda vam se desi Bg pasaluk uskoro, a onda cete moci da razmisljate o ulicama, jer ce one biti nacionalni interes.

Dex

pre 8 godina

Juce sam prosao gornjim delom ulice i mogu reci da vec ima neravnina i to pogotovo oko sahtova tako da vrlo dobro osetite svaki saht na ulici a i sve izgleda jako usko i klaustrofobicno. Ne znam sta ce se desiti ako na nekom suzenju a ima ih puno nekome pukne guma jer na dosta deonica nema mogucnosti preticanja i to pogotovo na tramvajsim stanicama.

pera

pre 8 godina

realno bacena para od koje god vlasti da je u pitanju,za neprakticnu saobracajnicu. A za sahtove mi nije jasno da li u ovoj zemlji iko moze da ih uklopi u asvalt a da ili nisu izdignuti ili u rupi. Kad su napravili Mirijevski bulevar sahtovi su bili utonuli u startu. Zar je zaista u 21.veku pored tolike tehnologije tesko da se sahtovi ne osete u voznji???

q

pre 8 godina

Bez ijednog drveta ili neke vrste zelenila!
I ranije je bio problem za parking, sada ce biti katastrofa (od 20-30 parking mesta sada je ostalo ukupno 5 u mom delu ulice).
Ne vidim ni mesta za kontejnere za djubre. Ili je neko zaboravio da ih isplanira ili ce oduzeti od ovo malo parking mesta.

Opa

pre 8 godina

Napravili su 262 parkinga, a uskratili su gradjane za jos bar 50, uzasnim projektom i time sto su neke lokacije koje su do sada bile parking, onemogucene za to, a nemaju nikakvu drugu upotrebu.

Crni Gruja

pre 8 godina

Ne razumem zbog cega ulica nije resena na isti nacin kao Beogradska a u obe su sine na istom mestu I u istom nivou. U beogradskoj se normalno vozi po sinama a I tamo voze I autobusi I nema zute trake. Zuta traka je u Vojvode Stepe oduzela jednu traku vozuluma a da to nema opravdanja. Svi su primorani , I onako, da prelaze u zutu traku kada god neki kamion stane ispred prodavnice da istovara robu , tako da ce svi prelaziti u Zutu traku da bi ih obisli a sto ce formalno biti prekrsaj. A sto su svi sahtovi spusteni u odnosu na asfalt, krivi su poslovodje koje nisu u stanju da se dogovore na koju visinu da betoniraju sahtove pre asfaltiranja. To rade pomocu stapa I kanapa I redovno saht stave nize I to tako ostaje. Kao da se raduju sto su napravili rupe za vozila. Radnici nisu iz Beograda , kao da se sprdaju na racun Beograda. Ako nisu videli gresku na prvom kilomtru, sigurno su mogli da to isprave kasnije ali izgurali su na isti nacin do kraja. Znaci da to rade namerno. Za inat.

КАКВЕ МОРОНЧИНЕ!!!!!!!

pre 8 godina

Хахахаххааааа! Годину дана раде 4,5 км улице и онда 2 године пок за поправку оног што је погрешно урађено!

vladimir vlastimirovich milutin

pre 8 godina

"Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.
(Dragan, 31. jul 2015 12:39)"

....Nemoj ti nishta da brinesh,Draganche!...vecc su "struchnjaci" i "eksperti" raspisali "tender" za izmeshtanje SVIH vrata,na SVIM autobusima GSP-a,sa desne-NA LEVU stranu karoserije!!!(kad ih vecc 'barvaju v rdeche',jel..)....Tako da cce tramvajske i autobuske stanice ustvari biti ZAJEDNICHKE!..a i brzza cce biti "izmena" putnika,ko prelazi iz tramvaja u bas il obrnuto-samo HOP!..u dva koraka!...

magistar

pre 8 godina

Da li su vam "bivsi" diktirali tempo radova? A u toj bivsoj gradskoj vladi bili su i Vasić i Mali! Nije moguće da bas ni malo nisu ucestvovali u dogovoru i planovima za radove u VS? Sem toga, Vucić je i Malog postavio na mesto gradonacelnika, duboko verujući da je sposobniji od Đilasa! Da li je?

sve na videlo

pre 8 godina

Jos jedan dokaz o nesposobnosti i nestrucnosti onih koji vode grad. Ako ovako nastave za narednih 1000 godina asvaltirat ce se ulice u Beogradu.

SrbaBg

pre 8 godina

"Citam iz Australije i ne verijem da nema ni jedan pozitivan komentar. Dok tako braco budete samo trazili zamerke necete mozda vam se desi Bg pasaluk uskoro, a onda cete moci da razmisljate o ulicama, jer ce one biti nacionalni interes." A sto bi bio pozitivan komentar ako cekas nesto preko godinu dana, probije sve rokove i na kraju ima toliko mana. Jos kad treba po tudada vozis svoj auto. Time da branimo one koji donose odluke za nas i raspolazu nasim parama, kad rade lose, nece nista dobro doneti. Lako je tebi da mislis pozitivno kad nemas posla sa ovima ovde.

Sunca Sin

pre 8 godina

Zasto gradonacelnik nije rekao nista o asfaltu koji je ispucao tek sto je stavljen, ostalim rupama i pukotinama, ili o banderi koja je stavljena nasred staze za slepe?

Stella

pre 8 godina

Pa ovo je preusko za ozbiljan saobracaj. Sta ce tek biti kad Miskovic izgradi svoje cudoviste na Autokomandi, a oko naselja Stepa Stepanovic krene gradnja? Bice novih rekonstrukcija unedogled... Ova rekonstrukcija samo pokazuje da se u poslove u Beogradu ulazi neplanski i amaterski, pod geslom "hade da radimo nesto". A kad to nesto dodje na naplatu, pa izmerimo korist od ulozenog, bolece nas glava sve. Isto vazi za sve infrastrukturne projekte u gradu - Prokop (odlicno zamisljen, ali pre 30 godina), most na Adi (preskup a malo sta donosi), rekonstrukcija Bulevara, rekonstrukcija Vojvode Stepe, sad evo i Cvetni trg. A u planu sve nesto polovicno i falicno - na primer Slavija bez podzemnih prolaza(!?).

petar

pre 8 godina

pisem sa parkinga.upravo sam prosao tuda.ocajno usko,rizicno i brzina protoka saobracaja drasticno smanjena usled postavke nepotrebnih semafora.nema tamo toliko pesaka.povecano zagadjenje usled stajanja. treba zabraniti da bilo ko ko ne zivi ceo zivot u bg i nije vozac,nemoze da radi na ovakvim ,nepotrebnim,projektima.

Милош

pre 8 godina

Мени овде сад није јасно због чега трамваји неће почети одмах да возе? Шта још да проверавају ако је јутрос трамвај већ прошао? Или су мали, Весић и други ризиковали животе возећи се непровереним шинама да би се сликали у року?

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Očigledno su, kao i obično, izabrali na tenderu nekog njihovog, podelili pare i procente međudobno, jer je nešto što može da se uradi vrhunski kvalitetno za manje od mesec dana urađeno za znatno više vremena. Treba mi kao narod da protestujemo i tražimo da se pohapse svi koji imaju bilo kakve veze sa ovom investicijom. I da se osude na doživotnu. Samo tako možemo sprečiti da se nešto slično ponovi u budućnosti i tako prekinemo tradiciju koju sprovodi mafija političkih partija Srbije već decenijama unazad.

ničim izazvan

pre 8 godina

Ako se neko pitao kako bi srvarno izgledao Crna Guja u srpskom izdanju: Crni Vuja, Maldrik, Vescy. i Kralj Tomčard. Kakva ekipa nepismenih klovnova vodi ovu državu i nesrećni Beograd... Stepa je samo ogledalo njihove nesposobnosti da urade bilo šta sem jeftine (ne baš tako jeftine) samopromocije i demagoškog prenemaganja.

magistar

pre 8 godina

Rade@nije ovo politicko i stranacko prekucavanje već prava...ali ruzna slika o ulici koju licno svaki dan koracam...a nisam stranacki obojena...nije funkcionalno a ni lepo!

A zelenilo?

pre 8 godina

Zašto nema drveća??? Moglo je neko usko a visoko drvo da se postavi svako malo da oplemeni ulicu plus da bude brana automobilima na trotoaru kojih vec sad ima..ali neeee..mora se uzeti kinta za parking servis i njihov čuveni "spajder"...ccc

чарапан

pre 8 godina

Е сад да се још само сете да још нешто нису урадили или су заборавили алат или шта ли већ доле негде испод па да зачас откопају и покрпе. Уобичајена сцена у Крушевцу. Нове улице не личе ни на шта. Копа и сече где и ко хоће ! Још ако сте добри са снс-ом можете да радите ама баш шта вам се прохте !!! Некада се то радило како треба и после тога се чувало а сада, ма кога брига !

Nenad Brixy

pre 8 godina

Zeleni@ Sedi na avion pa naiđi jedan dan od srede da vidiš kako vajni inžinjeri projektuju da bi olakšali ljudima. Do tada samo čitaj, nemoj komentarisati.

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

citat: " Agencija za investicije i stanovanje potpisala je ugovor o obnovi Ulice vojvode Stepe 12. juna 2014. godine, a radovi su počeli u julu." Mali gradonacelnice, ko je 12. juna vodio grad, bivsa ili sadasnja vlast?

Boki

pre 8 godina

@Rade slazem se sa komentarom...
jedini problem je sto u Beogradi nema dovoljno gradskih garaza ni u centru a kamoli u ostalim delovima grada a kao uvode neke zone...

O funkcionalnosti nista za sada jer nisam jos prosao, ali ako su napravili gore nego sto je bilo(sto mislim da je nemoguce) pobedili su:)

Zoki

pre 8 godina

Ako posadite koje drvo ono ce smetati kao i jedna bandera ko bi srbima ugodio . A kako sam cuo Pozeska ulica treba da se renovira koja je generalno napravljena pre 4 - 5 godina sta kazati.

Zdenka

pre 8 godina

Prosla sinoc ovom ulicon i sve je istina sto pisu drugi. Od 4 trake napravili dve, zuta traka celom duzinom, prekrsaji u najavi, cim neko upali sva 4, jer takve nisu ni pre kaznjavali, niti ih kaznjavaju dan danas u Beogradskoj u centru grada. Malo, malo pa semafori. Jako uski pesaci prolazi, na pocetku sa desne strane mozda cak 50-60cm i na vecini mesta parking mesta na trotoarima. Tesko zenama sa kolicima i starijima sa stakama. Stanari ove ulice mogu da zaborave na setnju. Umesto da klizim po novoj novcijatoj ulici, sve i jedan saht su tockovi osetila. Neki ne mogu ni da se izbegnu, jer je po sredini ulice ostrvo. Svuda su ostrva, ograde, semafori. Trebalo mi jako dugo da predjem ovu ulicu, nikako da stignem do kraja i to sinoc, kad je vreme godisnjih odmora, kad je vikend i kad je noc. Godinu dana se oni natezu sa ovom ulicom i godinu dana snalazimo se po sporednin ulicama, da bi nam na kraju pustili ovaj klaustofobicni tunel od ulice!!! Ja se vracam na Bulevar Oslobodenja, jeste mi 3km duze, ali bar vozim i nisam zaglavljena. Ovo je bruka i sramota. Ja reci nemam!!!!

Saša

pre 8 godina

Razumem Beograđane i njihovo nezadovoljstvo urađenim, ali verujte da bi mi u Kragujevcu bili presrećni da nam makar jednu od glavnih ulica ponovo presvuku asfaltom. Od silnog krpljenja i novih rupa imam osećaj kao da vozim rover na Mesecu.

Petar

pre 8 godina

Zorane,odakle ideja da je Cirih merilo bilo cega? Sa 390 hiljada stanovnika u odnosu na BG sa 1.7 miliona. Odakle ideja da se uopste pravi zuta traka u ulici koja je imala dve. Da li shvatas da je saobracaj sada usporen oko 50 % a na to jos dodati nepotrebni semafori da se stvaraju guzve i tenzija i nervoza. Sustina je namestanje posla i potencijal za naplacivanje kazni. samo slep to ne vidi ili onaj ko sebicno ucestvuje u ovakvim stvarima.

Petar

pre 8 godina

@Saša: Ima beograd enormne rupe koje treba zakrpiti. Na svakih nekoliko meseci mi se raspadnu silen bolokovi, trap i slicno.A vojvode stepe nije bila jedna od takvih ulica. Juce sam prosao tamo, sahtovi nisu u visini ulice, vec se opet udara ,a kako ce biti uskoro, ja vez znam.

Zoran

pre 8 godina

Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.
(Dragan, 31. jul 2015 12:39)

E pa onda nisi bio u Cirihu, jer ovde toga ima. Zar ti nije logicno da autobus ide istom trakom kao tramvaj? Kako bi to bilo levo tramvaj a desno autobus...kuda ce onda ostala vozila?

A.

pre 8 godina

citat: " Agencija za investicije i stanovanje potpisala je ugovor o obnovi Ulice vojvode Stepe 12. juna 2014. godine, a radovi su počeli u julu." Mali gradonacelnice, ko je 12. juna vodio grad, bivsa ili sadasnja vlast?
(botovi-prodali ste veru za sendvic, 1. avgust 2015 08:04)

Sedeli su oni u Privremenom organu od novembra 2013.
Naravno, sedam meseci im nije palo napamet da pogledaju projekat.
Jedini posao im je bio da pobede na izborima 2014.

U toku gradnje je trebalo nešto promeniti.
Moj razum mi kaže da je bolje NE postaviti banderu na stazu za slepe i slabovide, nego je posle sklanjati.

Čitam komentar da stanari neće više moći da šataju tom ulicom jer su trotoari uski. Možda je to bolje, jer će verovatno zagađenost vazduha biti veća nego u Ulici despota Stefana.

djordje

pre 8 godina

Žuta traka je stvarno kap koja preliva čašu. To je nešto sto može da se ispravi. Sram vas bilo. Godinu dana agonije i još mnogo decenija pakla jer niko u sekretarijatu za saobracaj ne koristi mozak. Hvala Gtadonačelniku i gradskoj upravi kojima nije stalo da isprave gluposti prethodnika

Grunf

pre 8 godina

Pa da krenemo da ispišemeo suvi istinu i činjenice jer eto skoro da je kraj.Pre nešto više od godinu dana ste se hvali kako ste Vi ti koji ste pokrenuli akciju da ne propadnu pare.Vi ste ti koji ste sa g-dinom Vesićem u sredstvima javnog informisaja hvalili lepotom ulice a g.din Vesić je nazivao pre početka radova "smart"ulicom.Vi ste ti koji ste obećali kvalitet radova i u istoj toa sali SO Voždovac obećali zajedno sa Direktorm Agencije gradjevinski nadzor.Vi ste obećali podzemne kontejnere,displeje sa dolaskom tramvaja koje niko ne razume zašto su izražene brojem stanica a ne minutažom.Vi ste obećali promenu vodovodne i kanalizacione mreže.Vi ste obećali trotoar pešacima.Kontejnera podzemnih nema.Gde su.(logično sakriveni pod zemljom).Vodovodne i kanalizacione cevi nisu pipnute koje će tek sada pucati pa opet kopaj.Displeja nema,kamera nema.Trotoar pun nepropisno parkiranih automobila,pa ljidi koji su slepi idu idu pa udare u nepropisno parkirana kola.Sva voda se sliva s trotoara u lokale.Za to su dakle po Vma krivi sve prethodni.Krivi su jer ono što ste Vi obećali niste uradili.Oni su krivi jer su automobili zauzeli trotoare.Krivi su jer jer ste zatvorili ulicu na godinu dana.Krivi su jer tramvaj neće početi sa radom još koji dan,nedelju a želite da neko plaća GSP-prevoz.Krivi su jer Vi niste uradili podzemne kontejnere,postavili kamere,što ne nosite kola sa trotoara pa slepi ljudi udaraju u automobile.Gde je odgovornost?Zakopna sa podzemnim kontejnerima.Bruka i sramota.

Cile

pre 8 godina

Ugovor je POTPISAN 2013, i to je period NOVE VLASTI, nemote opet o krivicama bivših.
Pogledajte fotografiju na početku teksta i videćete buduću stalnu sliku - parkirane kamione i automobile i vozila koja ih obilaze žutom trakom.
Pešaci koji guraju kolica sa decom na nekim mestima bukvalno moraju da silaze na kolovoz, koliko je pločnik sužen!!! Tramvajske baštice za pešake su predimenzionirane tako da veća vozila za snabdevanje jedva prolaze na tim delovima. Sve u svemu, ni nalik na rekonstruisani Bulevar ili Nemanjinu, pričam o kvalitetu ne o širini ulice!

Sunca Sin

pre 8 godina

Zasto gradonacelnik nije rekao nista o asfaltu koji je ispucao tek sto je stavljen, ostalim rupama i pukotinama, ili o banderi koja je stavljena nasred staze za slepe?

КАКВЕ МОРОНЧИНЕ!!!!!!!

pre 8 godina

Хахахаххааааа! Годину дана раде 4,5 км улице и онда 2 године пок за поправку оног што је погрешно урађено!

SrbaBg

pre 8 godina

"Citam iz Australije i ne verijem da nema ni jedan pozitivan komentar. Dok tako braco budete samo trazili zamerke necete mozda vam se desi Bg pasaluk uskoro, a onda cete moci da razmisljate o ulicama, jer ce one biti nacionalni interes." A sto bi bio pozitivan komentar ako cekas nesto preko godinu dana, probije sve rokove i na kraju ima toliko mana. Jos kad treba po tudada vozis svoj auto. Time da branimo one koji donose odluke za nas i raspolazu nasim parama, kad rade lose, nece nista dobro doneti. Lako je tebi da mislis pozitivno kad nemas posla sa ovima ovde.

Милош

pre 8 godina

Мени овде сад није јасно због чега трамваји неће почети одмах да возе? Шта још да проверавају ако је јутрос трамвај већ прошао? Или су мали, Весић и други ризиковали животе возећи се непровереним шинама да би се сликали у року?

ničim izazvan

pre 8 godina

Ako se neko pitao kako bi srvarno izgledao Crna Guja u srpskom izdanju: Crni Vuja, Maldrik, Vescy. i Kralj Tomčard. Kakva ekipa nepismenih klovnova vodi ovu državu i nesrećni Beograd... Stepa je samo ogledalo njihove nesposobnosti da urade bilo šta sem jeftine (ne baš tako jeftine) samopromocije i demagoškog prenemaganja.

magistar

pre 8 godina

Da li su vam "bivsi" diktirali tempo radova? A u toj bivsoj gradskoj vladi bili su i Vasić i Mali! Nije moguće da bas ni malo nisu ucestvovali u dogovoru i planovima za radove u VS? Sem toga, Vucić je i Malog postavio na mesto gradonacelnika, duboko verujući da je sposobniji od Đilasa! Da li je?

Zeleni

pre 8 godina

Citam iz Australije i ne verijem da nema ni jedan pozitivan komentar. Dok tako braco budete samo trazili zamerke necete mozda vam se desi Bg pasaluk uskoro, a onda cete moci da razmisljate o ulicama, jer ce one biti nacionalni interes.

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

citat: " Agencija za investicije i stanovanje potpisala je ugovor o obnovi Ulice vojvode Stepe 12. juna 2014. godine, a radovi su počeli u julu." Mali gradonacelnice, ko je 12. juna vodio grad, bivsa ili sadasnja vlast?

vladimir vlastimirovich milutin

pre 8 godina

"Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.
(Dragan, 31. jul 2015 12:39)"

....Nemoj ti nishta da brinesh,Draganche!...vecc su "struchnjaci" i "eksperti" raspisali "tender" za izmeshtanje SVIH vrata,na SVIM autobusima GSP-a,sa desne-NA LEVU stranu karoserije!!!(kad ih vecc 'barvaju v rdeche',jel..)....Tako da cce tramvajske i autobuske stanice ustvari biti ZAJEDNICHKE!..a i brzza cce biti "izmena" putnika,ko prelazi iz tramvaja u bas il obrnuto-samo HOP!..u dva koraka!...

magistar

pre 8 godina

Rade@nije ovo politicko i stranacko prekucavanje već prava...ali ruzna slika o ulici koju licno svaki dan koracam...a nisam stranacki obojena...nije funkcionalno a ni lepo!

sve na videlo

pre 8 godina

Jos jedan dokaz o nesposobnosti i nestrucnosti onih koji vode grad. Ako ovako nastave za narednih 1000 godina asvaltirat ce se ulice u Beogradu.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Očigledno su, kao i obično, izabrali na tenderu nekog njihovog, podelili pare i procente međudobno, jer je nešto što može da se uradi vrhunski kvalitetno za manje od mesec dana urađeno za znatno više vremena. Treba mi kao narod da protestujemo i tražimo da se pohapse svi koji imaju bilo kakve veze sa ovom investicijom. I da se osude na doživotnu. Samo tako možemo sprečiti da se nešto slično ponovi u budućnosti i tako prekinemo tradiciju koju sprovodi mafija političkih partija Srbije već decenijama unazad.

pera

pre 8 godina

realno bacena para od koje god vlasti da je u pitanju,za neprakticnu saobracajnicu. A za sahtove mi nije jasno da li u ovoj zemlji iko moze da ih uklopi u asvalt a da ili nisu izdignuti ili u rupi. Kad su napravili Mirijevski bulevar sahtovi su bili utonuli u startu. Zar je zaista u 21.veku pored tolike tehnologije tesko da se sahtovi ne osete u voznji???

чарапан

pre 8 godina

Е сад да се још само сете да још нешто нису урадили или су заборавили алат или шта ли већ доле негде испод па да зачас откопају и покрпе. Уобичајена сцена у Крушевцу. Нове улице не личе ни на шта. Копа и сече где и ко хоће ! Још ако сте добри са снс-ом можете да радите ама баш шта вам се прохте !!! Некада се то радило како треба и после тога се чувало а сада, ма кога брига !

dule

pre 8 godina

Prekinite da obmanjujete javnost i prebacujete odgovornost na druge! Ugovor za rekonstrukciju ulice Vojvode Stepe potpisan je u julu 2014. godine, skoro godinu nakon što je promenjena vlast u Beogradu

Opa

pre 8 godina

Napravili su 262 parkinga, a uskratili su gradjane za jos bar 50, uzasnim projektom i time sto su neke lokacije koje su do sada bile parking, onemogucene za to, a nemaju nikakvu drugu upotrebu.

Rade

pre 8 godina

Za mnoge dušebrižnike ovde, ulica izgleda u originalu kao najprometnija u trgovačkom delu grada u centru Ženeve, ali tamo nema predvidjenih parkinga...već je to u obližnjim, ili velikim gradskim, pa pešice...E sad, to što mi još živimo u srednjem veku, pa bi kolima u kafanu ili prodavncicu, to je drugi problem. Konačno i kultura treba da udje medju vozače Beograda...Srećom, ne sve...A i ovo političko prepucavanje je svojstveno samo malim ljudima, ma koje nacije bili...

Zoki

pre 8 godina

Ako posadite koje drvo ono ce smetati kao i jedna bandera ko bi srbima ugodio . A kako sam cuo Pozeska ulica treba da se renovira koja je generalno napravljena pre 4 - 5 godina sta kazati.

Dragan

pre 8 godina

Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.

Cepidlaka

pre 8 godina

A dvostruki ivičnjak na sredini verovatno služi da se sapletu oni koji pretrčavaju ulicu? I da svi oni koji voze obična, jeftinija kola ne mogu da naprave polukružno okretanje, za razliku od vozača tzv. SUV itd, kojima to nije prepreka.

A žuta linija na sredini kolovoza verovatno će dobro doći da se postave kamere i da nam onda redovno stiže tzv. nalog na kućnu adresu, kad god prođemo Vojvode Stepe. Jer žuta linija označava žutu traku, barem prema važećem ZOBS.

Zoran

pre 8 godina

Zuta traka sa leve strane? Ovo nigde u svetu nisam video, a putovao sam zaista jako puno! Zamislite kakav ce haos da bude kada se autobus bude prestrojavao u desnu traku na svakoj stanici. I jos nekoliko autobusa u svakom trenutku. Katastrofa u najavi.
(Dragan, 31. jul 2015 12:39)

E pa onda nisi bio u Cirihu, jer ovde toga ima. Zar ti nije logicno da autobus ide istom trakom kao tramvaj? Kako bi to bilo levo tramvaj a desno autobus...kuda ce onda ostala vozila?

sremac

pre 8 godina

Necu prolaziti tom ulicom pa necu znati jel usko ili nije ali ono sto vidim na slikama nema veze ni sa kakvom vladom, vlascu, djilasom ili malim a to je nekultura pre svega nas a u ovom slucaju Beogradjana., svaka zgrada isvrljana. Mogu najbolje ulice da naprave dzaba kad sve okolo izgleda kao iz vremena osmanlijskog carstva. Sramota.

petar

pre 8 godina

pisem sa parkinga.upravo sam prosao tuda.ocajno usko,rizicno i brzina protoka saobracaja drasticno smanjena usled postavke nepotrebnih semafora.nema tamo toliko pesaka.povecano zagadjenje usled stajanja. treba zabraniti da bilo ko ko ne zivi ceo zivot u bg i nije vozac,nemoze da radi na ovakvim ,nepotrebnim,projektima.

q

pre 8 godina

Bez ijednog drveta ili neke vrste zelenila!
I ranije je bio problem za parking, sada ce biti katastrofa (od 20-30 parking mesta sada je ostalo ukupno 5 u mom delu ulice).
Ne vidim ni mesta za kontejnere za djubre. Ili je neko zaboravio da ih isplanira ili ce oduzeti od ovo malo parking mesta.

Dex

pre 8 godina

Juce sam prosao gornjim delom ulice i mogu reci da vec ima neravnina i to pogotovo oko sahtova tako da vrlo dobro osetite svaki saht na ulici a i sve izgleda jako usko i klaustrofobicno. Ne znam sta ce se desiti ako na nekom suzenju a ima ih puno nekome pukne guma jer na dosta deonica nema mogucnosti preticanja i to pogotovo na tramvajsim stanicama.

Stella

pre 8 godina

Pa ovo je preusko za ozbiljan saobracaj. Sta ce tek biti kad Miskovic izgradi svoje cudoviste na Autokomandi, a oko naselja Stepa Stepanovic krene gradnja? Bice novih rekonstrukcija unedogled... Ova rekonstrukcija samo pokazuje da se u poslove u Beogradu ulazi neplanski i amaterski, pod geslom "hade da radimo nesto". A kad to nesto dodje na naplatu, pa izmerimo korist od ulozenog, bolece nas glava sve. Isto vazi za sve infrastrukturne projekte u gradu - Prokop (odlicno zamisljen, ali pre 30 godina), most na Adi (preskup a malo sta donosi), rekonstrukcija Bulevara, rekonstrukcija Vojvode Stepe, sad evo i Cvetni trg. A u planu sve nesto polovicno i falicno - na primer Slavija bez podzemnih prolaza(!?).

A zelenilo?

pre 8 godina

Zašto nema drveća??? Moglo je neko usko a visoko drvo da se postavi svako malo da oplemeni ulicu plus da bude brana automobilima na trotoaru kojih vec sad ima..ali neeee..mora se uzeti kinta za parking servis i njihov čuveni "spajder"...ccc

Stefan

pre 8 godina

Ulica jeste sredjena... doduse vrlo los kvalitet asfalta koji na mnogim delovima vec izgleda kao da je 10 godina star.

Samo ovolika investicija je trebala da sredi saobracaj a ne samo da obnovi uicu... jesu sredilu da mnogo bolje prolazi tramvaj i pozdravljam to ali saobracaj ce biti katastrofa cim se razrade ljudi da opet idu ovuda.

Zivim u Stepi ali mi nije bas najjasnije ko je dozvolio da se gradi toliko naselje a da infrastruktura ne moze to da podrzi i bez tog naselja?! I da se pritom ne napravi ni jedan validan i realan plan resavanja logistike i infrastrukture.

chombe

pre 8 godina

Ici od Trosarine do crkve trotoarom na levoj strani ulice je ruski rulet. Ko ne veruje, neka proba i videce zasto jer me mrzi da sto puta objasnjavam. Jedino je dobro za one koji su zavisnici od adrenalina.

Crni Gruja

pre 8 godina

Ne razumem zbog cega ulica nije resena na isti nacin kao Beogradska a u obe su sine na istom mestu I u istom nivou. U beogradskoj se normalno vozi po sinama a I tamo voze I autobusi I nema zute trake. Zuta traka je u Vojvode Stepe oduzela jednu traku vozuluma a da to nema opravdanja. Svi su primorani , I onako, da prelaze u zutu traku kada god neki kamion stane ispred prodavnice da istovara robu , tako da ce svi prelaziti u Zutu traku da bi ih obisli a sto ce formalno biti prekrsaj. A sto su svi sahtovi spusteni u odnosu na asfalt, krivi su poslovodje koje nisu u stanju da se dogovore na koju visinu da betoniraju sahtove pre asfaltiranja. To rade pomocu stapa I kanapa I redovno saht stave nize I to tako ostaje. Kao da se raduju sto su napravili rupe za vozila. Radnici nisu iz Beograda , kao da se sprdaju na racun Beograda. Ako nisu videli gresku na prvom kilomtru, sigurno su mogli da to isprave kasnije ali izgurali su na isti nacin do kraja. Znaci da to rade namerno. Za inat.

Saša

pre 8 godina

Razumem Beograđane i njihovo nezadovoljstvo urađenim, ali verujte da bi mi u Kragujevcu bili presrećni da nam makar jednu od glavnih ulica ponovo presvuku asfaltom. Od silnog krpljenja i novih rupa imam osećaj kao da vozim rover na Mesecu.

Boki

pre 8 godina

@Rade slazem se sa komentarom...
jedini problem je sto u Beogradi nema dovoljno gradskih garaza ni u centru a kamoli u ostalim delovima grada a kao uvode neke zone...

O funkcionalnosti nista za sada jer nisam jos prosao, ali ako su napravili gore nego sto je bilo(sto mislim da je nemoguce) pobedili su:)

Nenad Brixy

pre 8 godina

Zeleni@ Sedi na avion pa naiđi jedan dan od srede da vidiš kako vajni inžinjeri projektuju da bi olakšali ljudima. Do tada samo čitaj, nemoj komentarisati.

Zdenka

pre 8 godina

Prosla sinoc ovom ulicon i sve je istina sto pisu drugi. Od 4 trake napravili dve, zuta traka celom duzinom, prekrsaji u najavi, cim neko upali sva 4, jer takve nisu ni pre kaznjavali, niti ih kaznjavaju dan danas u Beogradskoj u centru grada. Malo, malo pa semafori. Jako uski pesaci prolazi, na pocetku sa desne strane mozda cak 50-60cm i na vecini mesta parking mesta na trotoarima. Tesko zenama sa kolicima i starijima sa stakama. Stanari ove ulice mogu da zaborave na setnju. Umesto da klizim po novoj novcijatoj ulici, sve i jedan saht su tockovi osetila. Neki ne mogu ni da se izbegnu, jer je po sredini ulice ostrvo. Svuda su ostrva, ograde, semafori. Trebalo mi jako dugo da predjem ovu ulicu, nikako da stignem do kraja i to sinoc, kad je vreme godisnjih odmora, kad je vikend i kad je noc. Godinu dana se oni natezu sa ovom ulicom i godinu dana snalazimo se po sporednin ulicama, da bi nam na kraju pustili ovaj klaustofobicni tunel od ulice!!! Ja se vracam na Bulevar Oslobodenja, jeste mi 3km duze, ali bar vozim i nisam zaglavljena. Ovo je bruka i sramota. Ja reci nemam!!!!

Petar

pre 8 godina

@Saša: Ima beograd enormne rupe koje treba zakrpiti. Na svakih nekoliko meseci mi se raspadnu silen bolokovi, trap i slicno.A vojvode stepe nije bila jedna od takvih ulica. Juce sam prosao tamo, sahtovi nisu u visini ulice, vec se opet udara ,a kako ce biti uskoro, ja vez znam.

Petar

pre 8 godina

Zorane,odakle ideja da je Cirih merilo bilo cega? Sa 390 hiljada stanovnika u odnosu na BG sa 1.7 miliona. Odakle ideja da se uopste pravi zuta traka u ulici koja je imala dve. Da li shvatas da je saobracaj sada usporen oko 50 % a na to jos dodati nepotrebni semafori da se stvaraju guzve i tenzija i nervoza. Sustina je namestanje posla i potencijal za naplacivanje kazni. samo slep to ne vidi ili onaj ko sebicno ucestvuje u ovakvim stvarima.

A.

pre 8 godina

citat: " Agencija za investicije i stanovanje potpisala je ugovor o obnovi Ulice vojvode Stepe 12. juna 2014. godine, a radovi su počeli u julu." Mali gradonacelnice, ko je 12. juna vodio grad, bivsa ili sadasnja vlast?
(botovi-prodali ste veru za sendvic, 1. avgust 2015 08:04)

Sedeli su oni u Privremenom organu od novembra 2013.
Naravno, sedam meseci im nije palo napamet da pogledaju projekat.
Jedini posao im je bio da pobede na izborima 2014.

U toku gradnje je trebalo nešto promeniti.
Moj razum mi kaže da je bolje NE postaviti banderu na stazu za slepe i slabovide, nego je posle sklanjati.

Čitam komentar da stanari neće više moći da šataju tom ulicom jer su trotoari uski. Možda je to bolje, jer će verovatno zagađenost vazduha biti veća nego u Ulici despota Stefana.

djordje

pre 8 godina

Žuta traka je stvarno kap koja preliva čašu. To je nešto sto može da se ispravi. Sram vas bilo. Godinu dana agonije i još mnogo decenija pakla jer niko u sekretarijatu za saobracaj ne koristi mozak. Hvala Gtadonačelniku i gradskoj upravi kojima nije stalo da isprave gluposti prethodnika