1. U Crnoj Gorj nema zelje da se raskrsti sa proslostu, vec te ona vuce stalno unazad!!! Trebalo je da se donese jedna rezolucija o osudi svih zlocina iz proslosti!! Pa prvo genocide i zlocine Turaka koji su trajali vijekovima, harace, danke u krvi itd.. sa posebnim naglaskom, na zlocine lokalnog stanovnistva koje je preslo u islam, pa onda genocid Turske nad Jermenima u I svjetskom ratu, pa zlocine pripadnika Austro-ugarske vojske u I svjetskom ratu, pa Jasenovac i druge zlocine ustasa, Veliku, Pivu, zlocine cetnika nad muslimanskim stanovnistvom, zlocine muslimanskih formacija j balista, pa onda Srebrenicu, Bratunac i drugo. Samo tako kada svi priznaju krivicu moze da se ide u buducnost!!!
  (Orson Vels, 3. avgust 2021 05:27)

  # Link komentara

 2. Da me ubijaš,a ja ginem,da ne placem,da ne zalim,da ne pricam,da ne pišem,da cutim radi bratstva i jedinstva,i još da tvoja rezolucija bude prva iako ste mene pre ubili :(
  (cobo, 2. avgust 2021 17:38)

  # Link komentara

 3. Drugim recima ,muči narode ,samo su drugi stradali , vi ste kolateralna šteta .
  (Deli, 2. avgust 2021 12:03)

  # Link komentara

 4. I pored detaljnog opisa sta se stvarno desilo, BBC nam na kraju daje poruku u stilu da "...Donošenje nekakvih rezolucija o tome, bez obzira ko ih donosi i kako glase, je hipokrizija, licemerje i besmisao i da to rade politicke parije radi svojih interesa…." . Pa sto to niste rekli kada je bila rezolucija o Genocidu u Srebrenici?
  (Tola, 2. avgust 2021 12:02)

  # Link komentara

 5. zato sto su medijski nafurani likovi u potpunosti obesmislili pravo znacenje i kompletni uzas te reci ... na kraju ce i pojedinacna ubistva biti proglasavana genocidom a sve zarad bombasticnijeg naslova u novinama ... al BBC vec zna sve o tome bolje od ikoga
  (marica, kriv, razumevanje..., 2. avgust 2021 11:46)

  # Link komentara

 6. Na žalost članak vrvi greškama, Prinz Eugen divizija nije bila nikakva kaznena jedinica (nego redovna Waffen SS formacija), u njoj nije bio ni jedan musliman ( nego uglavnom Vojvođani), a njezin komandant iz 1943 (Artur Phleps) nije bio suđen ni streljan (stradao od Crvene Armije 44 kod Beograda), Itd, Itd ... sto se sve može lako provjeriti na internetu. Ovakav nivo neznanja o dešavanjima od strane nekoga tko se posvetio istraživanju ove tragične price na žalost onda dovodi pod sumnju i sve ostalo sto piše u članku. Pa zar je tako teško provjeriti par elementarnih historijskih podataka prije nego sto ih se napise?!
  (Stevica, 2. avgust 2021 10:38)

  # Link komentara