1. Ne želim da viđam to dete, bilo je protiv moje volje, ali nije to krivica deteta nego moja, ja kad sam već kriv, bar da joj obezbedim krov nad glavom i dovoljno prihoda na razmišljaju šta i kako. Ne želim da se nikada upoznamo, ali materijalno neće brinuti.

  A ti napraviš četvoro dece i biješ, eeeej, nema gorih ljudi!
  (pera, 22. februar 2021 12:50)

  Kako se to tačno dogodilo "protiv tvoje volje?".
  (Adriano_Galliani, 22. februar 2021 23:49)

  # Link komentara

 2. Pohvale za Materinski dom. Treba se malo vise okrenuti ka narodu a manje ka trcanju prema novcu i praznom bogastvu.
  (Miki, 22. februar 2021 22:54)

  # Link komentara

 3. e moj pero, tvom detetu bogu hvala ne nedostaje krov nad glavom i obrok, ali mu nedostaje otac. čak ne ni otac, nego samo malo njegove ljubavi. tvoje dete bi razumelo i da ne možeš da ga posetis tako često i poštovalo bi svaki minut proveden sa tobom. obiđi ga i pruži mu tu ljubav, ne čekaj da bude prekasno i da se gorko pokajes.
  (bata gaja, 22. februar 2021 15:21)

  # Link komentara

 4. Ovoga na doživotnu, sve mu uzeti, a što zaradi na robiji prinudnim radom, i to dati deci.

  Evo ja sam dobio dete slučajno, neka avantura, devojka se javila da je trudna i da hoće da rodi kako god. Ja nisam bio za, ali kad je rodila devojčicu, odmah smo se dogovorili da živi u stanu koji inače izdajem, 35% mojih prihoda alimentacije, i u stanu mogu da ostanu zauvek, prepisaću stan na dete.

  Ne želim da viđam to dete, bilo je protiv moje volje, ali nije to krivica deteta nego moja, ja kad sam već kriv, bar da joj obezbedim krov nad glavom i dovoljno prihoda na razmišljaju šta i kako. Ne želim da se nikada upoznamo, ali materijalno neće brinuti.

  A ti napraviš četvoro dece i biješ, eeeej, nema gorih ljudi!
  (pera, 22. februar 2021 12:50)

  # Link komentara

 5. Mnogo ljudi se muci da dobije bebca,a ovaj bolesnik je isteruje iz kuce...cija god da su deca i sta god da je uradila(mada sumnjam)to se ne radi!
  (Munem ti blavora, 22. februar 2021 10:10)

  # Link komentara

 6. @MS
  Je li realno da neko posle četvoro dece tuče ženu, da ni tada se shvata da ima psihički problem i upropašćava život svojoj rođenoj deci i ženi sa kojom ih je napravio? Jadna je ova država kada njih petoro izlazi iz kuće na ulicu da bi jedan nasilnik živeo kako mu odgovara.
  Sram vas bilo takvog komentara.
  (Po, 22. februar 2021 09:51)

  # Link komentara

 7. 40 god, 4oro dece i zrtva porodicnog nasilja? Pa je li realno da treba da rodis 4oro dece, pa da shvatis da si sa pogresnom osobom? Svasta.
  (MS, 22. februar 2021 09:21)

  # Link komentara