1. U Grčkoj slična situacija. Tačno kako je kod nas krenulo sa Milenom Radulović, u Grckoj se odmotava klupko sa jedriličarkom Sofijom Bekatorou, dobitnicom zlatne medalje na OI 2004 u Atini, gde se ispostavilo da je bila (seksualno) zlostavljana od vodecih trenera i ljudi iz Jedrilicarskog saveza Grcke...to se sad prosirilo i na ostale sportistkinje, pocele su da se javljaju i novinarke sa slicnim pričama, vec ima najava i iz glumačke branše...ne znam sta se desilo da se ova lavina pokrene istovremeno, ali svakako je dobro sto je tako.
  (bocconi, 22. januar 2021 00:23)

  # Link komentara

 2. Nasilje nad ženama postoji i to je realnost. Ali i vi žene morate da prestanete da igrate samo ba kartu žrtve. Morate više da cenite kulturne s ne da ih izbegavate i da vas bude sramota da vas uopšte vide sa njima. Treba njih da cenite a ne da ih ponizavate i šaljete kod prostitutki.
  (Aron, 21. januar 2021 14:59)

  # Link komentara

 3. jos eventualno u decjim filmovima nema golitinje i scena seksa u izobilju - tako da ako se na tim radionicam uce i pripremaju za to jasno je da se mora dleko zaci u "sivu" zonu a za neke je su i one najcrnje smao nijanse te sive - cela estrada vrlo rado koketira sa prostitucijom uz par nekih retkih izuzetaka
  (marica, kriv, razumevanje..., 21. januar 2021 12:58)

  # Link komentara