1. Branko Pešić je bio komunistički poslušnik, i režimski čovek.To što je u beogradu izgrađeno za vrame Pešića Gazela, beograđanka, mostarska petlja...itd.Sve je izgrađeno tuđim parama.Srbija vraća zadnju ratu kredita londonskom i pariskom klubu 2040.godine.Sve
  što je izgrađeno će se urušiti samo od sebe do tada a kredit neće biti vraćen.Nije Branko Pešić iz svog džepa dao novac za mostarsku petlju ili gazelu nego sadašnje i buduće generacije koje vraćaju dug.
   (cvele, 1. oktobar 2020 17:15)

  # Link komentara

 2. "Međutim, kada bi neke poslovne večere ili sastanci to zahtevali, umeo je da naruči da mu konobari donesu sok od jabuke ili maline, u zavisnosti od toga da li njegovi sagovornici piju belo ili crveno vino."

  Obraćanje pažnje na ovakve detalje je znak perfekcije. A bio je i učesnik Bitke na Sutjesci. Kakav čovek
  (Bravo, 1. oktobar 2020 16:10)

  # Link komentara

 3. On mi je neki dalji rod. Imao sam 4-5 godina kad je dolazio u Surduk kod rodjenog brata moje prababe. Vozio je braon "opel askonu kockicu", secam se da sam mu svaki put pricao kako je "askona b" mog pokojnog dede bolja od njegove.:)
  (mare, 1. oktobar 2020 15:44)

  # Link komentara

 4. Odličan članak, bravo!
   (Jaje na oko, 1. oktobar 2020 14:19)

  # Link komentara

 5. Treba pisati hvalospeve kada sve prodje, ali niko objektivno da napise zbog cega je sve bio napadan. Ako me secanje ne vara bio je napadan i ogovaran cak i zbog gazele, seca li se neko?
  (Eva, 1. oktobar 2020 13:22)

  # Link komentara