1. Devojka je kapriciozna i lakomislena i to sama i priznaje. Odluka da rodi dete bila je nezreli hir devojke koja ne shvata šta su životne obaveze, koja svima želi da dokaže da je odrasla. Niti samostalno zarađuje niti se samostalno brine o detetu niti dete ima oca. Ovo može samo biti poučna priča za sve mlade ljude. Ako je utešno, ni godine ne garantuju da ćete izbeći slične greške.
   (Maka, 4. decembar 2019 12:22)

  # Link komentara

 2. Hgg da nije spremna fizicki i psihicki, ne bi bila ni bioloski u mogucnosti. Finansijski nije mozda spremna, ali sta se to ikoga tice ako mu ne trazi pare.
   (pravnik, 4. decembar 2019 05:38)

  # Link komentara

 3. EU citizen... O kakvom talogu pricate? Devojka zivi kako zeli, i rodila je predivnog sina. Niko je nije terao ni na sta,vole je roditelji i prihvatili su je onakvu kakva je, zajedno sa unukom. Ima planove za buducnost i drzi se toga, a najvaznije od svega,voli svoje dete,i nije ga ostavila, kao sto mnogo starije kod nas to rade, negde na necijem pragu, kontejneru, ili sumi. Vidim brinete se o porezu. Da li Vi zivite u istoj zemlji, u kojoj zivi ova devojka? Ako zivite, razumem vas da ne zelite da, preko poreza koliko,toliko odvojite za to dete, i da mu pomognete. Ali mnoge drzave su donele zakone da svaki pojedinac, ako je u problemima, ima mogucnost da mu se pomogne, na bilo koji nacin, a pogotovo kada je rec o mladim majkama i njihovoj deci. Ostavite predrasude,i prihvatite zivot malo tolerantnije i lepse. Pokazite sirinu duha, i radujte se ponekad tudjoj sreci, i njihovim zeljama. I majci i detetu sve najlepse, sto se pozeleti moze.
  (Jelena, 3. decembar 2019 16:11)

  # Link komentara

 4. Dražesno. Jedino što sa šesnaest devojka nije telesno zaista spremna da rodi. Ni psihički. Ni finansijski. Niti ima više od promila šanse da i otac bude tu. Niti je to fer prema njenim roditeljima bez čije pomoći može da se slika. Ali baš je dražesno, zar ne?
  (Hgg, 3. decembar 2019 13:47)

  # Link komentara

 5. Polusvet.
   (marko_sthlm, 3. decembar 2019 12:46)

  # Link komentara

 6. Primitivizam.
   (Smuleco, 3. decembar 2019 10:15)

  # Link komentara

 7. Nista lepse od mlade mame
  (Drax, 3. decembar 2019 10:13)

  # Link komentara

 8. Sta sam ja kog djavola upravo procitao....
  (Francis, 3. decembar 2019 09:53)

  # Link komentara

 9. "Samostalnost" kroz državnu krađu i preko leđa poreskih obveznika? Ovo su sve posledice spcijalistočkog nemorala koji troškove suludih i bahatih ozbora ovakvog taloga prebacuje na normalne o odgovorne ljude i njihovu decu.
   (EU Citizen, 3. decembar 2019 08:41)

  # Link komentara

 10. Zasto sam procitao 3 recenice ovoga ....
  (kaurin, 3. decembar 2019 07:18)

  # Link komentara