1. Zao mi je svega sto se desilo na Kosovu I Metohiji I voleo bi da znam I drugu sranu price,pricu kosovskih albanaca Ali bi za promenu gospodin Ragip Begaj mogo da promeni pateican sklop recenica u opisu tadasnjeg stanja,ne zvuci nista bolje nego televizija Beograd iz tog vremena
  (xo, 13. jun 2019 12:56)

  # Link komentara

 2. E bas mi treba BBC da mi kaze kako sam se ja osecao dok ste nas bombardovali.
  (Igor, 12. jun 2019 16:12)

  # Link komentara

 3. Kratka istorija: prvo su Albanci počeli da se bune tražeći da imaju svoju državu gde su bili u velikoj većini, posle raspada SFRJ. Srbi im nisu dali Zatim su oni osnovali nelegalnu OVK i krenuli da se bore protiv legalne vojske i policije ubijanjem vojnika i policajaca. Zatim su Srpski vojnici i policajci krenuli da ih terorišu i pljačkaju kao znak odmazde. Nakon toga je usledilo bombardovanje NATOa. Po završetku bombardovanja, Srpska vojska i policija se povlači sa Kosova. I na kraju su pripadnici OVK krenuli da terorišu i pljačkaju Srbe. Jedine svetle tačke u ovoj priči su ljudi, koji su pored takvog rata ostali u dobrim odnosima međusobno (Albanci i Srbi), ali im političari sa obe strane ubacuju novu mržnju u glavu, umesto da ih mire.

  Moje mišljenje je da je Kosovo trebalo da dobije nezavisnost još 1991. godine, a da mi budemo prva država koja bi priznala Kosovo (kao i sve druge bivše republike SFRJ, ali to nije tema). Samo tako bi svi mi bili u dobrim odnosima, imali bi neku uniju sa manjim carinama u odnosu na Evropu, putovali bi bez pasoša.
  (Aj ti, 12. jun 2019 10:31)

  # Link komentara

 4. Kako to da su samo Albanci bezali od Nato a Srbi ne?
   (eu, 12. jun 2019 09:53)

  # Link komentara