1. Tako je bre!
   (Vuk iz Panceva., 27. maj 2019 03:56)

  # Link komentara

 2. Ovo je ključno za baze na Marsu i Mesecu zato što predstavlja način za finansiranje tih projekata. Radi se o milijardama, a ovih 12000 satelita će od SpaceXa napraviti ubedljivo najvećeg Internet provajdera na planeti. Velike pare su u igri.
  (Gradimir, 26. maj 2019 23:13)

  # Link komentara

 3. makar bi on trebao znati da svemir funkcionise kao ogroman i beskonacan kvantni kompijuter i da je internet uvek i dolazio svemira, ali, ali?
  (cosmic surfer, 26. maj 2019 11:36)

  # Link komentara

 4. Momak koji ima nerešene probleme sa fabrikom automobila...
  Tu je dovoljno vežbao, procese proizvodnje, strukture upravljanja, svoju genijalnost, iz senke veoma uticajnih ljudi, od kojih mu je jedan od njih, tata(očigledno). Taj sitan projekat el. automobila, nije propao zbog njegove ingenioznosti, već zbog anahronosti vremena, koje ne prati njegovu superiornost. Radnici će ostati bez posla, pad akcija, i neko će već to da plati na berzi. Tesla se i neće tretirati kao propast i fijasko, već tržišna nerentabilnost, odnosno prirodna fluktuacija, kad prestaje potreba za nečim, jer je to faza koju je zaokružio, kao uspešan karijerni stepenik i to brzo pada u zaborav, zbog potrebe da se gleda ispred vremena, i dalje u budućnost. Dečko osvaja zvezde, i monopol nad internetom budućnosti. Nema vremena za prizemne zemaljske trice i kučine, koje će rešavati superplaćeni advokati i finansijski eksperti, angažovani od ćaletove ekipe, provereni i dokazani kroz čitav, uspešan porodični i biznis politički vek.
  Ajd pa srećno.
   (Mediocritical, 26. maj 2019 09:30)

  # Link komentara

 5. "Ovo bi mogao da bude ključni korak na putu ka izgradnji samoodrživog grada na Marsu ili baze na Mesecu", poručio je Mask...

  ne kapiram kako je dosao do tog zakljucka.
   (?, 26. maj 2019 00:07)

  # Link komentara