1. Ovo je rwdovna pojava. U bg-u na liniji 94 postoji vozac koji tokom cele rute razgovara telefonom, i to drzeci ga rukom.
   (tester, 18. maj 2019 11:19)

  # Link komentara

 2. U ovoj zemlji nista ne funkcionice a kamo li zakon!
  (nikolas.t, 18. maj 2019 10:27)

  # Link komentara

 3. Ja svaki dan u saobracaju vidim stotine vozaca i vozacica koji koriste mobilni i nikom nista. ni policija ni kamere njsta ne rade.
   (Stojko, 18. maj 2019 10:18)

  # Link komentara

 4. "Pojedinci, koji su u manjini, počeli su da se ponašaju 'opušteno', svesni da, zbog nedostatka vozača, prevoznik prema njima neće preduzimati nikakve disciplinske mere, osim u nekim najtežim slučajevima", ističe Okanović.
  Nema nikakve veze razgovor mobilnim i nedostatak vozaca. Ovakve vozace treba milicija da kaznjava.
  A da ali i oni rade isto sto i ostali, razgovaraju mobilnim, ne vezuju pojaseve, parkiraju na pesackom prelazu itd...
  Zato Okanovicu disciplinujte prvo organe reda pa onda dalje.
  (despot, 18. maj 2019 07:03)

  # Link komentara

 5. Često sam na putu.. Ceo Beograd i Srbija. Većina ( skoro svi) vozači automobila koriste mobilne telefone dok voze. Mali broj ima bluetooth slusalicu u uvetu ili tu opciju u kolima. Ja se frapiram kada vidis dzip od 30-40-50.000 evra i vozaca ( zene cesce) kako drze u ruci tel, skoro ga gurnu u usta, voze i pricaju! Pa povezi se na sistem u kolima i pricaj do sutra ako hoces. Oni imaju automatski menjac pa imaju ruku "viska". Takodje, starija populacija koja i ne zna da barata sa telefonima, pa kada treba da se javi, on ne zna ni da li treba da swipuje levo ili desno, pa ss totalno pogube, ostanu na semaforu, pa brzo gas, pa koce, pa ne znaju hoce li levo ili desno, bas predstavljaju male bombice koje svaki cas mogu da zavrse u necijem gepeku. Zbog toga ni vozaci autobusa nisu nista bolji, nazalost. Jedino da policija uzme stvari u svoje ruke i non stop da vrsi kontrolu i kazne kazne kazne! Drugog resenja nema.
   (NeshKO?, 18. maj 2019 06:55)

  # Link komentara

 6. Vozaci su nekada naplacivali kartice, brojali pare, vracali kusur, pisali rucno hemijskom datume na njima, eventualno kucali na onoj masini-stampacu i vozili taj isti autobus bez problema.
  (Igor, 18. maj 2019 00:03)

  # Link komentara

 7. Čuj pre nekoliko meseci zatekli vozača kako priča...Ja se svaki dan vozim gradskim i retkost je ko ne priča na mobilni,vidno, bez slušalica ili nekog drugog pomagala. Pre nedelju dana sam jednom rekla da bi mogao da prekine i obrati pažnju na vožnju ( jurio je 30) a on počeo da se svađa, vredja..Ma bahati su i može im se jer znaju da ih ima malo...
   (samodakazem, 17. maj 2019 23:51)

  # Link komentara

 8. kada bi samo znali kakvi sve voze u nis ekspres pa to je boze sacuvaj,neljubazni,drski,bezobrazni...mnogo imam losa iskustva sa njima ali sta da radim kada nisam u stanju da biram prevoznika
   (neko, 17. maj 2019 21:39)

  # Link komentara

 9. Dete mi se pre dva dana vratilo sa rekreativne. Kasnili su je je policija zaustavila autobus zbog vozaca koji je pricao telefonom u voznji!
  (nekotamo, 17. maj 2019 20:42)

  # Link komentara