1. Ko ima bilo kakvu sansu da ode odavde i treba da ode. Nema vise zivota u Srbiji, na zalost ovo je puko prezivljavanje. Mada i to nije toliki problem koliki je stalni pritisak politicara na stanovnistvo kroz masovne medije, uvek neka nova kriza, uvek neki novi spin. Mazanje ociju i vredjanje inteligencije javnosti da bi se skrenula paznja sa stvarnih problema sa kojima se Srbija suocava, a za koje danasnja a i prethodna vlast nemaju resenje.
  (Carli Caplin, 13. avgust 2018 10:41)

  # Link komentara

 2. I kod nas je situacija slična, oko 20% mladih nezaposleno, ostali su otišli trbuhom za kruhom u inostranstvo. Za 5-10 god. u selu (koje je u sred Bačke) neće biti božijeg deteta jer su čitave generacije emigrirale.
   (Kosta, 13. avgust 2018 07:17)

  # Link komentara

 3. Danasanja nemaju ideju za koju bi se borili, odnosno nazalost imaju, dobre patike, dobra kola, puno para...
   (Milos, 12. avgust 2018 08:44)

  # Link komentara

 4. Омладина? Која омладина? Омладина која неће да се бори за себе и против мотања каблова за 200 евра и није нека омладина, него стадо које својевољно иде на клање.
  (Brigate Rosse, 11. avgust 2018 21:33)

  # Link komentara

 5. Ali vlast ne gubi sansu da egzodus mladih predstavi kao svoj veliki uspeh u borbi protiv nezaposlenosti. Koliko licemerja da je to strasno. A i taj mali broj mladih u politici su zapravo "stranacki aktivisti" koji veruju da je veca sansa u strancarenju nego u radu i ucenju. To su nam buduci trutovi i premijeri i predsednici. Ostatak ubijen u pojam digao ruke od Srbije i buducnosti. Na zalost ne trebaju nama spoljasnji neprijatelji. Sami smo sebi dovoljni.
   (N4, 11. avgust 2018 13:10)

  # Link komentara

 6. Iz navedenog se vidi da se ne radi o zastupljenosti, pre može pričati o političkoj zatupljenosti.

  Lepo je što su apsolutno nesvesni potrebe za klasnom borbom.

  Pred ovom teritorijom, pošto sve više gubi atribute državnosti, je sjajna budućnost.

  P.S. Vi ako smete objavite jednom i štogod smisleno, ionako ove stvari niko ne čita osim ljudi koji bi ionako čitali i botova koji misle da ostvaruju neki uticaj ovim putem...
  (Deda Rale, 10. avgust 2018 20:39)

  # Link komentara

 7. Tuga...
   (lupinka, 10. avgust 2018 19:30)

  # Link komentara