Velika Britanija i kraljevska porodica: Princ Čarls i Kamila specijalni gosti britanske TV sapunice

Epizoda u kojoj se pojavljuje kraljevski par, snimljena je u čast obeležavanja sedam decenija vladavine kraljice Elizabete.

BBC

Izvor: BBC

Nedelja, 22.05.2022.

13:38

Velika Britanija i kraljevska porodica: Princ Čarls i Kamila specijalni gosti britanske TV sapunice
Princ Èarls sa ekipom serije/BBC

Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola će gostovati u epizodi serije Istenders (EastEnders) povodom Kraljičinog platinastog jubileja.

Čarls i Kamila pridružiće se stanovnicima Albert skvera na uličnoj zabavi koja se održava u čast 70 godina vladavine kraljice Elizabete Druge.

Scene su snimili u martu kada su posetili ekipu popularne televizijske sapunice.

Epizoda bi trebalo da bude emitovana na BBC Jedan 2. juna.

Gledaoci serije već su bili u prilici da vide kako Mik Karter, koga igra Deni Dajer, odlučuje da priredi žurku povodom kraljičinog jubileja, najavljujući specijalne goste.

U epizodi najavljenoj za 2. jun, posetioci zabave će biti u šoku kada vide članove kraljevske porodice.

Čarlsa i Kamilu dočekaće Mik i Linda Karter, koju igra Keli Brajt i oni će ih upoznati sa stanovnicima Volforda.

Govoreći o susretu sa kraljevskim parom, Brajt je rekla da su bili "neverovatno zabavni".

"Samo sam pomislila: 'Vau, nikada ranije nisu uradili ništa slično'.

"Nisu baš znali šta da očekuju, mislim da je to moralo da ih malo nervira, jer su bili potpuno van uobičajenog protokola na koji su navikli", rekla je ona.

"Ali se nadam da su uživali kao i mi".

Izvršni producent Kris Klenšo rekao je da su svi "zaista počastvovana" što su se Čarls i Kamila pojavili u "jednoj od najposebnijih epizoda serije".

"Linda Karter je prirodno u svom elementu i ushićena dok njihova kraljevska visočanstva stižu u Volford, ali nije bila samo ona, jer je za sve nas u ekipi to bio izuzetno poseban dan koji će ući u istoriju serije", rekao je.
Kraljevski par je uèestvovao u snimanju epizode popularne serije u martu/Reuters
Pogledajte video o sedam decenija kraljice Elizabete kao britanskog monarha Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: