Olimpijske igre i životinje: Kako je jedan Britanac napravio najveće sportsko takmičenje za veverice

Stivu Berliju je bilo veoma dosadno u karantinu prošle godine, pa je počeo u dvorištu počeo da gradi teren sa preprekama za veverice.

BBC

Izvor: BBC

Sreda, 04.08.2021.

07:37

Default images

Dvorište, mnogo mašte, nekoliko veverica i mnogo kikirikija - to je recept Stiva Berlija iz Velike Britanije koji je u sopstvenom dvorištu organizovao Olimpijske igre za ove slatke životinje.

Stiv je proveo skoro tri meseca gradeći teren na kome se danas veverice takmiče u sedam disciplina.

Veverice su naučile kako da savladaju prepreke da bi došle do kikirikija, koji ih, umesto medalja, čeka na kraju.

Berli kaže da bi naredna staza za veverice mogla da bude posvećena fudbalu. Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: