Baka poželela stripera sa "velikim bicepsima“, dom joj ispunio želju

Džoan, stanovnica doma za stare, tražila je mišićavog muškarca i želja joj se ispunila.

BBC

Izvor: B92

Četvrtak, 12.12.2019.

21:29

Baka poželela stripera sa
Džoan (89) u zagrljaju sa "vatrogascem" stiperom u domu za stare/Care UK/PA

Zgodan muškarac sa "širokim grudima i velikim bicepsima" - tako je glasila novogodišnja želja koju je 89-godišnja Džoan uputila upravnicima doma za stare u kome živi.

Kada se na vratima doma pojavio "vatrogasac", skinuo kaiš sa pantalona, zamahao njime po prostoriji i ostao u donjem vešu, želja joj se ispunila.

Osoblje doma kaže da je većina stanara tražila izlet, ali ne i Džoan koja je tražila je privlačnog muškarca sa "velikim bicepsima".

Kada se vatrogasni alarm ugasio, Džoan je rekla da se "ponovo osećala mlado".
Stvari se zagrevaju u domu za stare/Care UK
Neki ljudi su poželeli izlet na plažu, ali Džoan je tražila nabildovanog muškarca/Care UK/PA
"Mislim da je bio sjajan - volela bih kada bi nas posećivao svaki dan", rekla je Džoan.

"Ponovo sam se osećala mlado, uživala sam u svakoj sekundi."

Menadžerka Šarlin van Tonder kaže da se život u njihovom domu ne svodi na pletenje i gledanje televizije, kao i da "žele da se potrude da nema ograničenja, tako da bi svaki dan bio drugačiji i zabavan".

Ipak, priznaje da nauljeni i nabildovani muškarac nije baš "tipičan posetilac" koji zabavlja njihove stanare. Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: