Fudbal: Srbija dočekuje Ukrajinu - šta biste savetovali selektora

Utakmicom u Beogradu sa Ukrajinom fudbaleri Srbije završavaju takmičenje u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

BBC

Izvor: BBC

Nedelja, 17.11.2019.

09:16

Default images

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Beogradu protiv Ukrajine poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selekcija koju predvodi sa klupe Ljubiša Tumbaković ima još samo male teoretske šanse da kroz ove kvalifikacije izbori plasman na EP, dok je Ukrajina siguran putnik na to takmičenje.

Ove dve reprezentacije do sada su igrale pet puta i Srbija je doživela svih pet poraza.

Pogledajte šta navijači u Beogradu očekuju od novog susreta Srbije i Ukrajine i kakve savete su dali selektoru reprezentacije?

Pripremio: Slobodan Maričić Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: