Bu, mali pomeranac, uginuo zbog "slomljenog srca"

Bu, pomerijanski špic, patio je od srčanih problema kada je njegov najbolji pseći prijatelj uginuo, kažu vlasnici.

BBC

Izvor: BBC

Subota, 19.01.2019.

17:25

Bu, mali pomeranac, uginuo zbog

Zvezda društvenih mreža, pomerijanski špic Bu, uginuo je u 12 godini.

Njegovi vlasnici kažu da je Bu pokazivao znake srčanih problema još od kako je njegov najbolji pseći prijatelj, pas Badi, uginuo 2017. godine.

"Mislimo da mu je srce i bukvalno prepuklo kad nas je Badi napustio", napisali su na Buovoj Fejsbuk stranici.

Bu je imao 16 miliona pratiladža na Fejsbuku, nastupao je na televiziji, a objavljena je i knjiga "Bu" o životu "najslađeg psa na svetu".

https://www.facebook.com/Boo/photos/pcb.10157219683968254/10157219683268254/?type=3&theater Bu i njegov prijatelj Badi živeli su zajedno 11 godina. Badi je uginuo u septembru 2017, u 14 godini.

Njegovi vlasnici kažu da je Bu uginuo u snu rano ujutru u subotu.

"Mnogo smo tužni, ali nas teši što više ne pati i nema bolove," napisali su na Fejsbuku.

"Znamo da je Badi bio prvi da ga pozdravi na drugoj strani duge - i sigurni smo da su obojica bili srećniji nego poslednjih meseci."

https://www.instagram.com/p/BkSvd-IApq3/ "Bu, volimo te svim srcem i nedostajaćeš nam dok se ponovo ne sretnemo. Uživaj trčkarajući sa Badijem i pravite cirkus gde god da ste", napisali su Buovi vlasnici koji žive u Sjedinjenim Državama.

https://www.instagram.com/p/BpFPzifHUP0/ Bu je upoznao brojne slavne ličnosti, njegov veliki obožavalac bio je glumac Set Rogan, a postao je i "lice" jedne američke avio-kompanije. Pojavio se i u nekoliko TV serija u Americi.

Njegovi vlasnici su rekli da su godinama dobijali poruke od mnogih kojima je Bu "ulepšao dane i uneo malo svetla u sreće u život u teškim vremenima."

"I to je bio pravi smisao svega ovog... Bu je donosio sreću ljudima širom sveta", napisali su na Buoovoj stranici vlasnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: