Venus Vilijams: Nagodba sa suprugom preminulog u sudaru

Teniska zvezda se nagodila u slučaju saobraćajne nesreće u kojoj je jedan muškarac poginuo.

BBC

Izvor: BBC

Sreda, 21.11.2018.

09:13

Venus Vilijams: Nagodba sa suprugom preminulog u sudaru
Teniska zvezda Venus Vilijams je opisala saobraæajnu nesreæu kao - užasnu/Getty Images

Teniserka Venus Vilijams se nagodila sa porodicom muškarca stradalog u saobraćajnoj nesreći na Floridi, u kojoj je i ona učestvovala.

Do nagodbe Vilijams i porodice Džaroma Barsona došlo je prošle nedelje, pokazuju dokumenti iz suda. Ostali detalji nisu poznati.

Barson, 78-godišnjak, zadobio je smrtonosne povrede u sudaru u gradu Palm Bič Gardens 9. juna 2017. godine.

U policijskoj istrazi je Vilijams oslobođena odgovornosti za nesreću.

Do sudara je došlo kada je Barsonova supruga Linda vozeći porodični automobil prošla kroz raskrsnicu. Policija je i nju oslobodila odgovornosti za udes.

Neidentifikovano treće vozilo nedozvoljeno je preprečilo put Vilijamsovoj na prometnom autoputu dok je prolazila na zeleno svetlo na semaforu u blizini njene kuće, navodi se u policijskom izveštaju.

Vozač, koji je preprečio put Vilijams, pokrenuo je lanac prekršaja drugih. Tako je automobil Linde Barson udario u vozilo Venus Vilijams sa bočne strane na mestu suvozača, navodi se u izveštaju Asošijeted presa.

Džarom Barson, koji je bio u autu sa suprugom, preminuo je u bolnici dve nedelje kasnije.

U prvom policijskom izveštaju piše da niko nije osumnjičen zbog mogućeg korišćenja opojnih droga, alkohola ili upotrebe mobilnih telefona.

Vilijams, sedmostruka šampionka Gren Slema, navodno je rekla policiji da nije videla auto Barnsovih i da je vozila polako.

Advokati Venus Vilijams i Barsonsovih još nisu komentarisali najnoviju odluku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: