NIS poklanja 500 dinara uz prvu kupovinu goriva u okviru programa lojalnosti "Sa nama na putu"

Kompanija NIS u septembru nagrađuje svoje stalne potrošače i donosi atraktivne ponude novim članovima programa lojalnosti Sa nama na putu".

Podeli
Foto: NIS promo
Foto: NIS promo

Sve potrošače koji se u septembru učlane i registruju putem mobilne aplikacije očekuje primamljiva ponuda: poklon od 500 dinara u vidu bonus poena uz prvu kupovinu bilo koje vrste goriva, bez obzira na iznos.

Svi članovi programa do kraja meseca ostvaruju duple bonus poene za kupovinu premijum goriva – G-Drive dizela i G-Drive 100 benzina, kao i 50% popusta na sve G-Drive hladne kafe, G-Drive žvake u bočicama i G-Drive energetska pića.

Učlanjenje u program je brzo, jednostavno i besplatno – u svega nekoliko koraka, putem mobilne aplikacije "Sa nama na putu". Kada natočite željenu količinu goriva, potrebno je da prilikom plaćanja pokažete QR kod iz mobilne aplikacije, a bonus poeni će automatski biti vidljivi na vašem računu.

Foto: NIS promo
Foto: NIS promo

Članovi programa imaju i brojne redovne benefite, a "Sa nama na putu" aplikacija nudi raznovrsne pogodnosti, kao što su: sakupljanje i korišćenje bonus poena putem QR koda, brz uvid u transakcije, korišćenje interaktivne mape, informacije o aktuelnim promocijama na benzinskim stanicama, sakupljanje kupona kupovinom odabranih proizvoda iz asortimana Drive Cafe restorana, osvajanje poklon vaučera i još mnogo toga.

Ova specijalna ponuda na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama u Srbiji traje do 30. septembra. Učlanite se i otkrijte zašto je "Sa nama na putu" program lojalnosti "broj 1" za vozače u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 59 idi na stranu