Važno obaveštenje za vozače koji su uhvaćeni u prekršaju

Vozači koji to žele će od ponedeljka, 12. juna zaključenje sporazuma o priznanju saobraćajnih prekršaja obavljati u zgradi Policijske stanice Savski venac, koja se nalazi u ulici Savskoj broj 35 u Beogradu.

Automobili

Izvor: Izvor: Novosti.rs

Petak, 09.06.2023.

19:45

Važno obaveštenje za vozače koji su uhvaćeni u prekršaju
Foto: bibiphoto/Shutterstock

Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava građane da će se od ponedeljka, 12. juna 2023. godine, poslovi zaključenja sporazuma o priznanju saobraćajnih prekršaja obavljati u zgradi Policijske stanice Savski venac, koja se nalazi u ulici Savskoj broj 35 u Beogradu.

Poslovi zaključenja sporazuma o priznanju prekršaja do sada su se obavljali u zgradi Policijske stanice Palilula u Ulici Mije Kovačević broj 15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: