Pogrešni točkovi – Bugatti opoziva Chiron Super Sport

Opozivom je obuhvaćen jedan Chiron Super Sport sa 1600 KS, koji je fabrički opremljen pogrešnim točkovima, piše Autoblog.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 08.06.2023.

16:30

Pogrešni točkovi – Bugatti opoziva Chiron Super Sport
Photo: Bugatti

Bugatti veruje da bi oni mogli da učine automobil nestabilnim, ali samo u određenim okolnostima.

"Kada vozite u režimu Top Speed, pogrešni točkovi mogu dovesti do gubitka kontrole nad vozilom i povećanja rizika od sudara", stoji u pismu u kojem se navodi objašnjenje o najgorem scenariju upućenom poslovnom menadžeru Bugatti North America.

Bugatti je odobrio samo dva tipa točkova za Super Sport i njegovog još bržeg Super Sport 300+ brata na osnovu testiranja, ali je u nekom trenutku BBS Leichtbaurad stil naplataka odobren za obični Chiron ušao u Super Sport konfigurator, a jedan kupac u SAD je izabrao tu konfiguraciju.

Auto je zatim poslat svom vlasniku, ali je Bugatti odlučio da će vlasnik naknadno dobiti komplet ispravnih Super Sport felni, koje isporučuje besplatno, zajedno sa potpuno novim kompletom guma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: