Korejska marka predstavila svoj prvi luksuzni kabriolet FOTO

Genesis X Convertible Concept debitovao je na salonu automobila u Los Anđelesu.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 19.11.2022.

13:31

Korejska marka predstavila svoj prvi luksuzni kabriolet FOTO
Foto: Genesis promo

Genesis se u ovih nekoliko godina otkako egzistira kao zasebna marka sa ulogom premium Hyundaija dokazao među kritikom, a i tržište ga je zavolelo.

Asortiman je sve bogatiji te uključuje limuzine i krosovere, a uskoro bi mogao dobiti i jedan atraktivni kabriolet.
Foto: Genesis promo
Genesis X Convertible Concept predstavljen je na salonu automobila u Los Anđelesu, a donosi evoluciju Genesisove elegancije uz atletske proporcije.

Automobil spaja tradicionalne proporcije sa modernim rešenjima, posebno u vidu LED svetala, i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Foto: Genesis promo
Još u aprilu je X Speedium Coupe ukazao na pravi smer Genesisovih dizajnera, a ovo je samo potvrda da bismo uskoro mogli na tržištu videti ovakav iskorak.

U tom slučaju je V8 manje izgledan, a smeši se isključivo električni pogon.
Foto: Genesis promo
Ovaj automobil, kao i neki prethodni koncepti otvaraju samo jedno pitanje, a to je da li će Genesis biti dovoljno odvažan da kupcima ponudi jedan ovakav serijski model.
Foto: Genesis promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: