Prodaje se neodoljivi BMW M3 Coupe E46

Jedan od modela zbog kojih ovaj brend obožavaju istinski zaljubljenici u vožnju je svakako M3, posebno onaj iz E46 generacije.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 06.10.2022.

09:30

Prodaje se neodoljivi BMW M3 Coupe E46
Foto: Bring-A-Trailer

Dvadesetogodišnji "sportista" je skoro nestao sa puteva, a ako naiđete na nekoliko primeraka, to je umoran automobil koji vapi za skupom restauracijom.

Međutim, ponekad se na prodaju nađe i dobro očuvan primerak, čak i besprekoran, kakav smo samo sanjali dok se nije pojavio na aukciji.

Nudi ga Bring-A-Trailer, BMW M3 Coupe iz 2002. godine. Savršeno očuvan primerak je do danas prešao nešto više od 24.000 km.

Naravno, kombinacija uključuje pogon na zadnje točkove i šestostepeni manuelni menjač, koji su profesionalci Enthusiast Auto Group iz Sinsinatija naknadno ugradili 2020.

Izmene uključuju broj većih felni (19"), a vozilo dolazi sa apsolutno čistim rekordom bez i najmanje mrlje.

Pre nego što pogledate automobil koji bi mogao da vas osvoji harmoničnim dizajnom i savršeno čistim enterijerom, recimo da je to prilično redak primerak u Laguna Secca plavoj boji.

A sada cena. U 2020. godini automobil sa nešto manje pređenih kilometara prodat je za 35.250 USD, a sada je dostigao iznos od 47.500 USD. Nije mnogo za jedan od najpoželjnijih delova istorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: