Prve fotografije redizajna: I Golf 8 dobija veliki ekran

Volkswagen Golf 8 već prolazi prvo zatezanje bora. Pred nama su fotografije njegove unutrašnjosti.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Automobili.ba

Utorak, 04.10.2022.

08:28

Prve fotografije redizajna: I Golf 8 dobija veliki ekran
Aktuelni Golf 8 (Foto: VW promo)

Koliko još juče je Golf osme generacije bio novitet. Iako ga i dalje ne viđamo toliko često na ulicama, sutra će biti vizuelno "zastareo", jer će uskoro pretrpeti restilizaciju.

Postavlja se pitanje, šta će to na Golfu promeniti Volkswagen, kako bi automobil izgledao svežije i modernije?

Da li će se rešiti kontroverzne svetlosne trake koja spaja prednja svetla? Ili će možda promeniti multimediju? Ili će možda, na radost tradicionalista, proširiti ponudu motora i vratiti se u vremena kada je motorizacija bila jednostavnija?

Nedavne špijunske fotografije pokazuju da su u Volkswagenu došli do zaključka da kupci žele veliku promenu u unutrašnjosti. Volkswagen Golf 8 pretrpeće značajan fejslifting enterijera, što pokazuju ove špijunske fotografije.

Fotografi su uspeli da snime unutrašnjost osvežene verzije Golfa. Neko je odlučio da kupcima treba veći multimedijski ekran. Od ukusnog je porastao do preterane veličine. Ali ima i prednosti.

Kupci su se žalili da im nedostaju fizičke komande u unutrašnjosti, pa je odlučeno dodati nekoliko njih direktno ispod ekrana. Još se zna da li će biti taktilne ili analogne, ali će sigurno olakšati korišćenje.

Osvežena verzija Golfa debitovaće 2023. godine, a prema glasinama, 1.5 TSI motor biće poboljšan.

O promenama spolja još se ne zna mnogo, ali niko ne očekuje revoluciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: