Kako će izgledati nova Škoda Superb?

Dok neki nagađaju, drugi su seli za kompjuter i pokušali da dočaraju dizajn sledećeg Superba.

Podeli
Budući Superb (Nezvanični render: Kolesa.ru)
Budući Superb (Nezvanični render: Kolesa.ru)

Škoda uveliko priprema novu generaciju svog vodećeg modela povezanog sa Passatom. Kako će izgledati Škoda Superb za 2024?

Na putevima se već mogu videti testni primerci skriveni "kamuflažom". Neki od njih još nemaju originalnu karoseriju, a neki koriste komponente drugih modela.

Nema sumnje da će novitet biti veoma blizak spomenutom Volkswagenu. S obzirom da je auto-industrija u tranzicionom periodu koji prethodi potpunoj elektrifikaciji, nova Škoda Superb biće dostupna i u verziji sa SUS motorima, što će obradovati tradicionaliste.

Budući Superb (Nezvanični render: Kolesa.ru)
Budući Superb (Nezvanični render: Kolesa.ru)

S obzirom da se na evropskim putevima sreću samo maskirani test primerci, nezavisni dizajneri nastoje da nam približe ono što se (možda) krije ispod kamuflaže.

Spekulativni renderi karavan verzije sledećeg Superba (s obzirom da će sestrinski Passat imati samo karavan varijantu), čiji je autor dobro nam poznati Nikita Čujko (kolesa.ru), izgledaju vrlo zanimljivo, a koliko su bliski originalu pokazaće vreme.

Čini se da je sa prednje strane dobro poznati koncept.

Autor predviđa da će stop svetla biti povezana LED svetlosnom trakom. To je danas moderno rešenje kod mnogih proizvođača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 65 idi na stranu