Tri godine poslovanja najveće internet prodavnice rezervnih delova u Srbiji

Milion auto delova na jednom mestu.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 23.09.2022.

11:48

Tri godine poslovanja najveće internet prodavnice rezervnih delova u Srbiji
Foto: BhFoton/Shutterstock

U četvrtak, 22. septembra, najveća internet prodavnica auto-delova u Srbiji, prodajadelova.rs, okupila je veliki broj partnera i prijatelja u beogradskoj zanatskoj pivari Dogma i na taj način obeležila treću godinu uspešnog poslovanja.

Događaju su prisustvovali vodeći uvoznici i veletrgovci auto-delova, partnerske IT kompanije i marketinške agencije, predstavnici kurirskih službi, mediji i influenseri iz oblasti automobilizma, saradnici i prijatelji.

Ove godine dogodile su se lepe i značajne stvari za razvoj poslovanja ove internet prodavnice. Fond za Inovacionu delatnost Republike Srbije je odlučio da u okviru projekata Katapult, u saradnji sa Svetskom bankom, podrži dalji razvoj Prodaje delova kroz mentorski rad i bespovratna finansijska sredstva.

Nakon toga postignut je i dogovor o strateškom partnerstvu sa Infostud Grupom i objedinjavanju poslovanja sa njihovom internet prodavnicom autohub.rs. Ovakva podrška garantuje stabilnost poslovanja u narednim godinama i pruža odličnu platformu za dalji rast i razvoj.

Prisutnima na ovog događaju su se obratili predstavnici Prodaje delova, Infostud Grupe, Fonda za Inovacionu delatnost, sajta Polovni automobili i SAT Media Grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: