Audi pikap – ima li uopšte potrebe za nečim takvim? VIDEO

Audi bi kao osnovu za svoj pikap mogao da iskoristi novi Volkswagen Amarok.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Automobili.ba

Utorak, 16.08.2022.

10:37

Audi pikap – ima li uopšte potrebe za nečim takvim? VIDEO
Screenshot YouTube

Već neko vreme automobilskim svetom kruže glasine o određenim planovima Audija. Spekuliše se da u Ingolštatu intenzivno razmišljaju o uvođenju svog prvog kamioneta u ponudu.

Audi bi u tom slučaju verovatno iskoristio tehnologiju novog VW Amaroka. Ovaj se pak temelji na modelu Ford Ranger, pa je ovaj model poslužio kao osnova za kompjutersku render koji pokazuje kako bi pikap sa četiri prstena na prednjoj maski mogao da izgleda.

Ne treba posebno naglašavati da je reč o nezvaničnom renderu, s obzirom da do sada Audi nije izneo nikakve konkretne detalje o ovoj temi. Jedan zaposleni u tok kompaniji je samo rekao da je uprava vrlo ozbiljna u vezi sa ovom idejom, ali ništa više od toga. U svakom slučaju, nije izvesno da bi jedan ovakav premijum kamionet uopšte privukao veći broj kupaca, pa bi Audi, u slučaju da se odluči za njegovu realizaciju mogao da napravi istu grešku koju je Mercedes načinuo pre nekoliko godina kada je lansirao X klasu.

Na kraju je ovaj model neslavno zasvršio posle samo nekoliuko godina veoma slabe prodaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: