Ford Bronco stiže u Evropu

Ford je i zvanično potvrdio da će se novi Bronco prodavati i u Evropi.

Podeli
Photo: Ford
Photo: Ford

Pridružujući se Mustangu i Exsploreru kao modelima dizajniranim i napravljenim za američko tržište dostupnim i na Starom kontinentu, novi Bronco će se naći u Fordovim prodajnim salonima u Evropi od kraja sledeće godine.

Nažalost, Bronco će se prodavati u Evropi u „strogo ograničenom broju“, iako nije poznato šta to tačno znači, navodi Motor1. Ono što sa sigurnošću znamo je, međutim, da će robusni SUV biti dostupan samo na evropskim tržištima sa levim volanom od trećeg kvartala 2023.

Ford još nije spreman da otkrije bilo kakve tehničke detalje u vezi sa evropskom verzijom Bronca. Proizvođač samo kaže da će se prodavati isključivo kao vozilo sa četiri vrata, ali nema informacija o nivoima opreme i cenama.

Poznato je, međutim, da će standardna oprema uključivati elemente poput Bang & Olufsen premium audio sistema sa 10 zvučnika i sabvufera, kameru od 360 stepeni i ekran od 12 inča za infotainment sistem sa Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnošću.

Što se tiče terenskih sposobnosti, Ford kaže da će Bronco doći u Evropu sa standardnim zadnjim diferencijalom sa zaključavanjem i opcionim prednjim diferencijalom sa blokadom.

Ford takođe obećava da će biti dostupan širok izbor dodatne opreme za Bronco. To uključuje poboljšane sisteme osvetljenja, zadnji šator, krovni šator, bočne tende, krovne šine i namenske nosače za skije, bicikle i krovne kutije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 60 idi na stranu