Ovakva prilika se ne propušta: Sajam automobila i motocikala do nedelje u 20 časova

Nakon tri godine pauze, ljubitelji četvorotočkaša ponovo imaju priliku da uživo vide najnovije modele automobila na jednom mestu.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 14.05.2022.

12:00

Ovakva prilika se ne propušta: Sajam automobila i motocikala do nedelje u 20 časova
Foto: B92/NÆ

Stanje još nije alarmantno. Sajam automobila DDOR Eco BG Car Show 07 i 14. Sajam motocikala "Motopassion", trenutno najveći svetski auto-moto događaj, koji se održava baš na Beogradskom sajmu, i prva manifestacija ove vrste u Evropi posle pune dve godine, trajaće sve do nedelje, 15. maja u 20 časova.

U četvrtak je na Beogradskom sajmu počeo DDOR BG CAR SHOW 07, ali i sajam motocikala MOTOPASSION, a posetioci moći da vide brojne novitete iz auto-industrije.

Ovogodišnji sajam održava se pod sloganom "Prirodni broj obrtaja", a u fokusu su vozila sa ekološki naprednim pogonskim rešenjima, automobili na električni pogon i hibridi, ali i novi modeli sa konvencionalnim pogonima, ekološki unapređeni i sa najvišim ekološkim standardima.

Koliko će se ovogdišnji auto-salon razlikovati od svih pređašnjih najbolje govori sledeći podatak - čisto električnih automobila među premijerama i novitetima je čak 25, odnosno više od 50 odsto.

Ništa ne sme da vas spreči da uživate u privilegiji koja traje dodatno produženo, do nedelje u 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: