Automobili / Vesti 28

Ferrari stavio Džastina Bibera na crnu listu

Slavni kanadski pevač Džastin Biber našao se crnoj listi Ferrarija

Izvor:
Photo: Ferrari

Ferrari je upisao Bibera na neslavnu listu osoba koje više nikada neće moći da kupe novi automobil iz Maranella. Pevač je poznat po ekskluzivnim superautomobilima, a među njima su Ferrari LaFerrari, Fisker Karma, Ferrari 458 Italia i drugi.

Međutim, pop zvezda je napravila grešku koja je u Ferrariju neoprostiva. U suštini, Biber nije sledio jasna pravila, odnosno nije poštovao etički kodeks na kojem insistira kompanija iz Maranella, tako da je zabrana konačna, piše Klix.ba.

Pevač je kupio Ferrari 458 Italia te ga je lakirao u Electric Blue plavu boju, a taj posao je za njega obavila ekipa iz West Coast Customsa. Takođe, postavio je široki body kit iz Liberty Walka, a njegova najveća i neoprostiva greška je to što je čak i Ferrarijev logo na njegovom automobilu urađen u plavoj boji.

Ferrari daje do znanja svakom kupcu da se "ne igra" s automobilom, tako da ne dozvoljava nedozvoljene modifikacije motora, nikakve modifikacije karoserije, a i za lakiranje automobila je potrebno dobiti dozvolu.

Još jedna Biberova greška je to što je svoj plavi Ferrari prodao 2017. godine na aukciji i to manje od godinu dana nakon kupovine, što kompanija iz Maranella takođe ne dozvoljava.

Srećom po Bibera, ništa ga ne sprečava da kupi Ferrarijeve modele od drugih vlasnika.

Na Ferrarijevoj crnoj listi nalazi se starleta Kim Kardashian (Kim Kardašijan), kao i glumac Nicolas Cage (Nikolas Kejdž).

Komentari 28
Čitajte
Pošalji komentar