Prvi pogled u kabinu: Zavirite u Renault Austral FOTO

Dizajnerski crtež otkriva moderan kokpit novog SUV-a.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 26.01.2022.

11:50

Prvi pogled u kabinu: Zavirite u Renault Austral FOTO
Foto: Renault promo

Renault se već neko vreme sprema da zameni Kadjar modelom Austral, a u nastavku "tizer" kampanje objavio je dizajnerski crtež enterijera novog modela

Očekivano, u unutrašnjosti dominira digitalna komandna tabla sa dva ekrana, slično kao kod električnog modela Megane E-Tech.

Veliki centralno pozicionirani displej multimedijalnog sistema zauzima veći deo središnje konzole, a karakteriše ga nepravilan geometrijski oblik. Kupcima će na raspolaganju biti OpenR Link interfejs sa Android Auto i Apple CarPlay funkcijama.

Renault tvrdi da će se do 90% sadržaja ovog ekrana dolaziti pomoću 1 ili 2 "klika".

Drugi digitalni ekran nalazi se na mestu klasične instrument table, u fokusu pogleda vozača.

Minimalistički kokpit upotpunjava novi volan za zaravljenim gornjim i donjim delom.

Praktičan enterijer

Renault Austral će vlasnicima nuditi nekoliko odeljaka za skladištenje stvari u kabini ukupne zapremine preko 30 litara.

Za veću praktičnost, novi SUV imaće još jednu korisnu funkciju koju uglavnom povezujemo sa minivan vozilima – kliznu zadnju klupu.

Sve u svemu, utisak je da kabina ima daleko moderniji izgled u poređenju sa mehanički srodnim Nissanom Qashqai, koji je tek odnedavno na putevima.

Više detalja i nove fotografije očekujemo uskoro, s obzirom da je Renault najavio da će Austral u evropske prodajne salone stići već ovog proleća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: