Bugatti potpuno rasprodao ova dva modela

Bugatti je krajem oktobra prošle godine saopštio da je u tom trenutku još bilo dostupno manje od 40 Chirona, a sada najnovije informacije kažu da su svi rasprodati.

Podeli
Photo: Bugatti
Photo: Bugatti

Kako se navodi, prošle godine je ukupno 150 kupaca sa dubokim džepovima naručilo W16 monstrume, od čega je 60 odsto bilo novo za brend iz Molshajma.

Od 150 budućih bogatih vlasnika, njih 40 se opredelilo za Bolide zvani „najekstremniji Bugatti ikada”, prenosi Motor1.

Iako je zver samo za stazu prikazana u produkcijskom obliku u avgustu, francuskoj marki je bilo potrebno samo nekoliko meseci da ih sve rasproda. Bili su dostupni po ceni od 4 miliona evra po komadu (bez poreza), a automobili neće biti isporučeni pre 2024.

Bugatti je inače 2021. počeo isporuke modela Super Sport 300+ i isporučio je unikatni La Voiture Noire od 13,4 miliona dolara njegovom misterioznom vlasniku. Pored toga, sve Divo jedinice su predate tokom poslednjih 12 meseci kada je kompanija otvorila i četiri izložbena salona u Tokiju, Singapuru, Rijadu i Mančesteru.

Što se tiče onoga što Bugatti priprema za 2022. godinu, svih deset primeraka Centodieci modela će biti završeno i isporučeno vlasnicima. Isporuke Super Sport 300 (bez +) kupcima će uskoro početi kao deo Bugattijevog većeg plana da isporuči najmanje 80 vozila ove godine.

Photo: Bugatti
Photo: Bugatti

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 49 idi na stranu