Zatrpani i zaboravljeni – Porsche, Aston Martin, Bentley, Jaguar... VIDEO

U opisu video zapisa nije tačno navedena lokacija gde su automobili pronađeni, ali prema naglasku, starim saobraćajnim znakovima i registarskim oznakama na nekim automobilima, oni se nalaze negde u Velikoj Britaniji.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 01.01.2022.

09:30

Default images

U prvoj polovini video zapisa voditelj kanala vodi kroz šumu koja je nekada bila put. Postoji nekoliko saobraćajnih znakova koji upućuju na situaciju pre nekoliko desetina godina, ali na kraju možemo videti ono o čemu pričamo.

Zelena Nissan Almera, koja je gotovo u voznom stanju, dočekuje snimatelja, ali ona je daleko od toga da je tamo najzanimljivije vozilo, piše Jutarnji.hr.

Zatim možemo da vidimo nekoliko Porschea 911 kako ‘sede u tišini‘, a tu je i plavi Porsche 356 u vrlo ‘tužnom‘ stanju. Većina ovih automobila ima upravljač na desnoj strani, što upućuje da su verovatno kao novi prodati u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Neki imaju enterijer dok neki umesto toga imaju samo puno rđe.

Uz njih, tu je i nekoliko Jaguara, Lotusa, Bentleyja, Aston Martina, Sunbeam-Talbota.

Tu je i nešto otmenog što nosi značku AC i jasno prepoznatljiv Wolseley II.

Čak možete i videti veliku nalepnicu na poklopcu prtljažnika s relativno nedavnog vintage relija u Holandiji – Tulpen Rallyja 2004.

Prema evidenciji, to je Renault Clio Williams koji je događaju prisustvovao s brojem 65.

Nažalost, prilično rano je otišao u penziju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: