Kamuflirani Alfa Romeo Tonale FOTO

Novi kompaktni SUV Alfa Romea Tonale "uhvaćen" je kamufliran u javnosti.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 07.12.2021.

17:00

Kamuflirani Alfa Romeo Tonale FOTO
Foto: Alfa Romeo promo

Tonale je jedan od najiščekivanijih modela na tržištu, a koliko je oduševio javnost pokazuje činjenica da je od koncepta do serijskog modela prošlo samo nekoliko meseci.

Ovaj model bi mogao da bude prekretnica za budućnost Alfa Romea, koji beleži daleko slabije rezultate u prodaji nego što se to očekivalo od modela Giulia i Stelvio.

Tonale bi mogao da bude "pun pogodak" iako ulazi u možda i najkonkurentnijih segment na tržištu pretrpanim kompaktnim krosoverima – BMW X2, Audi Q3, VW T-Roc, SEAT Ateca, Nissan Qashqai su samo deo onoga što je u ponudi.

Tonale je baziran na kompaktnoj platformi na kojoj je između ostalih Jeep Renegade, a očekuje se da za pogon budu zaduženi 1,3-litarski i 1,6-litarski MultiAir II turbo-benzinac.

Za sada nema informacija da li će Tonale dobiti dizel pogon, dok je izvesan hibridni koji bi omogućio 4x4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: