Honda predstavila NT1100 za 2022.

NT1100 sa "New touring" modom za uživanje, projektovan je tako da privuče one koji pamte slične Hondine mašine iz prošlosti, ali predstavlja i pravu opciju za mlade vozače koji planiraju da idu dalje od srednje kategorije.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.10.2021.

11:45

Honda predstavila NT1100 za 2022.
Foto: Honda promo

Novi Hondin NT1100 je "turing mašina" koja se može koristiti na svakodnevnim relacijama, ali je podjednako spremna za duge ture sa dva putnika i punim tovarom.

NT1100 sa "New touring" modom za uživanje, projektovan je tako da privuče one koji pamte slične Hondine mašine iz prošlosti, ali predstavlja i pravu opciju za mlade vozače koji planiraju da idu dalje od srednje kategorije, objašnjavaju u japanskoj kompaniji.
Foto: Honda promo
Koristeći kao osnovu ram i motor sa dva cilindra modela CRF1100L Africa Twin, ovaj motocikl ima i niz dodatnih elemenata koji ga čine atraktivnim.

NT1100 je dostupan u tri nijanse: Matte Iridium Grey Metallic, Pearl Glare White i Graphite Black, a suptilna stilizacija pruža aerodinamične performanse, dok je položaj za vožnju skrojen za komforni "turing".

Visina vetrobrana se može podešavati na 5 nivoa, a gornji i donji deflektori vetra dodatno štite vozača.
Foto: Honda promo
Motocikl je takođe opremljen integrisanim bisagama, grejanim ručicama, tempomatom, kao i USB i ACC utičnicama za punjenje sve standardne opreme.

Farovi su u punoj LED tehnologiji sa svetlima za dnevnu vožnju radi bolje vidljivosti motocikla na drumu, uz samogaseće migavce i signal za hitno zaustavljanje, dok je visina sedišta 820mm.

Dvojni prednji diskovi kočnica od 310 mm upareni su sa radijalno postavljenim 4-klipnim "čeljustima"; gume su veličine 120/70-17 napred i 180/55-17 pozadi.
Foto: Honda promo
Eektronski paket modela NT1100 obuhvata tri podrazumevana režima zatim vožnje (URBAN, RAIN i TOUR) plus 2 podesiva USER (korisnička) moda, Hondinu kontrolu izbora obrtnog momenta (HSTC) sa 3 nivoa i kontrolu propinjanja sa 3 nivoa.

Motocikl je opremljen i TFT ekranim osetljivim na dodir dijagonale 6,5-inča, koji nudi podesive prikaze i Apple CarPlay, Android Auto i Bluetooth opcije za povezivanje sa smartfon uređajima.
Foto: Honda promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: