Prva na auto-putu "Miloš Veliki": Otvorena Gazprom benzinska stanica FOTO

Kompanija NIS otvorila je prvu benzinsku stanicu na auto-putu "Miloš Veliki". Najnoviji maloprodajni objekat NIS-a nalazi se u blizini Čačka, u smeru iz Beograda, a ima i punjač za električne automobile.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

13:15

Prva na auto-putu
Foto: NIS

Reč je o najmodernijoj benzinskoj stanici koja posluje pod premijum brendom GAZPROM, izgrađenoj u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima.

Novi objekat, u čiju je izgradnju i opremanje uloženo više od 3,4 miliona evra i na kojem je angažovano 19 zaposlenih, poseduje vrhunsku digitalnu tehnologiju, pet "ostrva" sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i punjač za električne automobile.
Foto: NIS
Novi vizuelni identitet i moderan dizajn ove benzinske stanice, upotpunjuje ponuda najkvalitetnijih naftnih derivata domaće proizvodnje i bogat izbor dopunskog asortimana.

Takođe, potrošačima je na raspolaganju i bogat sadržaj, poput otvorene bašte i "Drive Cafe" restorana sa raznovrsnom gastronomskom ponudom, uključujući i širok izbor Drive Café burgera.
Foto: NIS
Benzinska stanica, pod nazivom "Sokolići 1", je 25. po redu maloprodajni objekat ovog NIS-ovog premijum brenda u Srbiji.

"Nastavljamo da intenzivno radimo na razvoju i modernizaciji naše maloprodajne mreže. Ponosni smo na to što smo otvorili prvu benzinsku stanicu na novom auto-putu i što ćemo našim vernim potrošačima moći da pružimo goriva vrhunskog kvaliteta, kao i izuzetno atraktivan asortiman dopunskih proizvoda i usluga", istakao je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: