Prodata legendarna Toyota Supra – 550.000 evra

Svako ko je upoznat sa Fast and Furios franšizom najverovatnije zna za čuveni model Toyota Supra koji je vozio pokojni Pol Voker u prvom filmu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 22.06.2021.

09:30

Prodata legendarna Toyota Supra – 550.000 evra
Photo: Barrett-Jackson

Čak i ako niste upoznati sa ovim filmovima, uticaj koji ovaj atuomobil ima na tjuning scenu sa početka dve hiljaditih godina dovoljno je veliki kako bi svako od ljubitelja autoindustrije došao u jednom momentu do njega na jedan ili drugi način.

Sada, ovaj svetlo narandžasti 1994 Supra model postaljen je na prodajnu listu kuće Barrett-Jackson gde je ponuđen bez rezerve.

Ovaj model je svoju karijeru počeo 2001. godine u prvom izdanju The Fast and the Furious filma, a nastavio je i u sledećem nastavku, dok svom budućem vlasniku donosi opsežnu dokumentaciju koja uključuje i sertifikat autentičnosti.

Automobil je upravo prodat, a s obzirom na važnost ovog filmskog junaka u automobilskoj kulturi, ni ne čudi postignuta cena od 550.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: