Opel preskače važan sajam automobila, predstavlja Astru mesec dana ranije

Poznati nemački auto-brend saopštio je da neće učestvovati na ovogodišnjem salonu automobila u Minhenu, manifestaciji koja je nasledila međunarodni frankfurtski auto-sajam.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

16:15

Opel preskače važan sajam automobila, predstavlja Astru mesec dana ranije
Opel Astra tizer (Foto: Opel promo)

Iako deluje kao iznenađenje da jedan važan nemački proizvođač odsustvuje sa najveće automobilske smotre u Nemačkoj, takav ishod je u stvari posledica odluke matične kompanije Stellantis.

Naime, Stellantis, koji pod svojim otkriljem ima veliki broj brendova, odlučio je da se ni jedan od njih neće pojaviti pod kupolama minhenskog sajma, piše Automotive News.

To znači da publika u ovom nemačkom gradu neće imati prilike da vidi ni novitete marki Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo i Jeep.

Kako prenosi Automotive News, Opel će umesto na sajmu u Minhenu, u septembru, premijeru nove Astre održati mesec dana ranije na posebnom događaju.

Sa druge strane, prisustvo u Mihnenu za sada su potvrdili Volkswagen, Ford, Dacia, Polestar, Audi, Porsche, Cupra, Mercedes-Benz, BMW i Nio, dok će ovogodišnji salon preskočiti proizvođači kao što su Jaguar Land Rover, Toyota i Kia.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: