Ovo je Buick Enclave za 2022. godinu FOTO

Buick Enclave dobija popravku za 2022. godinu koja se odlikuje ažuriranim dizajnom, novim sigurnosnim karakteristikama i poboljšanim karakteristikama opreme „Avenir“.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.06.2021.

13:00

Ovo je Buick Enclave za 2022. godinu FOTO
Photo: Buick

Buick je redizajnirao prednji kraj tako da uključuje tanke nove farove, novu rešetku i novi dizajn branika.

Zadnja maska, iako sličnog oblika, takođe je redizajnirana sa prerađenim odbojnikom i LED dizajnom za zadnja svetla.

Unutra je Buick ažurirao središnju konzolu tako što uključuje elektronski birač brzina sa dugmetom.

Da bi odgovarao svom sofisticiranom izgledu, proizvođač automobila se takođe pobrinuo da ga opremi vrhunskim mekanim materijalima, a sedišta se po želji mogu grejati i provetravati.

Štaviše, povrh zagrevanja i hlađenja, sedišta će moći i da vas masiraju.

Iako svi modeli dobijaju ažuriranje, vrhunska obloga Avenir odlikuje se jedinstvenim prednjim i zadnjim oblogama, rešetkom, zadnjim svetlom i dizalom vrata poklopca, točkovima i svojim posebnim bojama.

Unutrašnjost ima sopstvenu apliciranu oblogu, prepoznatljive uzorke sedišta sa cevovodom, kao i hromiranu ploču praga. Avenir će se takođe standardno isporučivati sa grejanim, ventiliranim i masažnim sedištima, dok će dostupna prilagodljiva tehnologija vešanja osigurati da vožnja bude udobna kao i sedišta.

Snagu će snabdevati poznati 3,6-litarski V6 koji proizvodi 310 ks i 266 lb-ft obrtnog momenta i uparen je sa devet-stepenim automatskim menjačem. Motor će standardno voziti prednje točkove, ali AVD je dostupan.
Photo: Buick
Photo: Buick
Photo: Buick
Photo: Buick
Photo: Buick

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: