Zavirite u novu Fabiju FOTO

Škoda je otkrila dizajn enterijera nove generacije svog popularnog modela.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 29.04.2021.

09:19

Zavirite u novu Fabiju FOTO
Foto: Škoda promo

Škoda Fabia četvrte generacije imaće premijeru početkom maja.

Pošto je nedavno objavio dizajnerske crteže spoljašnjosti novog modela, češki proizvođač sada nam pokazuje i unutrašnjost vozila.

U Škodi se hvale da Fabia sada ima prostraniju i komforniju putničku kabinu, ali i da je opremljena tehnologijama karakterističnim za modele viših klasa.

To se vidi i na prvoj skici enterijera, iako je jasno da je na njoj prikazana verzija sa bogatim paketom opreme.

Dizajn je usklađen sa najnovijim Škodinim modelima, a kupcima koji naruče neku od skupljih varijanti na raspolaganju je multimedijalni sistem sa velikim, centralno postavljenim digitalnim ekranom.

Da je reč o bogato opremljenoj verziji vidi se i po automatskom klima-uređaju i ručici automatizovanog menjača sa duplim kvačilom. Ipak, oči bode manuelna "ručna", s obzirom da bismo očekivali da u ovako bogatoma paketu Škoda nudi električnu parkirnu kočnicu.

Verzija prikazana na skici ima prilično konvencionalnu instrument tablu, sa dva klasična analogna "sata", između kojih je displej putnog kompjutera. Ipak, u Škodi kažu da će nova Fabia biti dostupna i sa digitalnom instrument tablom.

Na kraju, češki proizvođač nam otkriva i novi logo Fabije.
Foto: Škoda promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: