Kako izgleda električna Mercedesova limuzina bez džinovskog ekrana FOTO

Koja opcija vam se više dopada?

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.03.2021.

13:13

Kako izgleda električna Mercedesova limuzina bez džinovskog ekrana FOTO
"Obièna" komandna tabla Mercedesa EQS (Foto: Mercedes promo)

Mercedes je u nedelju objavio fotografije enterijera luksuzne električne limuzine EQS na kojoj je prikazana digitalna komandna tabla ukupne širine 56 inča (142 cm), koja je izazvala oprečne reakcije ljubitelja automobila.

Dan kasnije, nemački proizvođač nam otkriva kako izgleda kokpit bazične verzije modela EQS, bez ogromnog ekrana.
Foto: Mercedes promo
U standardnoj varijanti, Mercedesova električna limuzina ima enterijer koji se ne razlikuje previše od novog Mercedesa S klase.

Na mestu instrument table, ispred vozača, nalazi se digitalni ekran dijagonale 12,3 inča, dok je na vrhu centralne konzole smešten ekran multimedijalnog sistema od 12,8 inča.
Potpuno digitalizovana komandna tabla biæe dostupna kao opcija (Foto: Mercedes promo)
U odnosu na jučerašnju varijantu sa komandnom tablom koja je potpuno digitalizovana, ova, "skromnija" ne nudi displej ispred suvozača.

Sa druge strane, zadržani su kružni bočni ventilacioni otvori, a i deo centralne konzole između vozača i suvozača je nepromenjen.

Inače, Mercedes EQS imaće svetsku premijeru 15. aprila, a nemački proizvođač predstaviće ove godine još jedan sedan na struju - model EQE, koji će debitovati u septembru.

Koja vam se verzija Mercedesove komandne table više dopada i zašto?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: