Manje normalno – više Mokka VIDEO

Tako kaže međunarodna “360 stepeni” kampanja oglašavanja za novu Opel Mokku, koja danas počinje na mrežama

Podeli
Photo: Opel
Photo: Opel

Električna: Međunarodna “360 stepeni” kampanja postavlja samopouzdane nove ljude u središte pozornice
• Emotivna: “Feeling good” TV reklama probuđuje novi, samopouzdan stav
• Otvorena: Kreativci, dizajneri i muzičari kao ambasadori brenda
• Uzbudljiva: Nova Mokka sa inspirativnim i inovativnim dizajnom i vrhunskim tehnologijama

Rüsselsheim. „Svet se resetovao. Manje o radu na rezervi, više o punjenju baterije ... Manje ja, ja, ja, više mi, naše, nas ... Manje bla bla bla, više ustaj i pleši ... Manje normalno, više Mokka.“

Tako kaže međunarodna “360 stepeni” kampanja oglašavanja za novu Opel Mokku, koja danas počinje na mrežama, u štampanim medijima, na televiziji i na ulici.

Poruka se ogleda u pionirskom dizajnu i inovativnim tehnologijama novog modela, sa kojima Opel vozi u budućnost - čist i smeo, sa obnovljenim samopouzdanjem. Slogan kampanje kaže sve: „Manje normalno. Više Mokka.“

Automobil dizajniran da pobudi emocije i pokaže put ka brendu, nova Opel Mokka prva je koja je nosila novo obeležje, Opel Vizor. Isto važi i za redizajnirani amblem Opel Blitz i centralno poravnato ime modela pozadi.

Nova Mokka je ujedno i prvi Opel sa čistom tablom i potpuno digitalizovanom kokpitom. Pored toga, dostupna je od početka prodaje sa električnim pogonom, kao i visoko efikasnim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

Nova Mokka takođe ostaje verna Opelovoj tradiciji koja definiše brend da inovativne tehnologije iz viših segmenata tržišta učini dostupnim širem krugu kupaca. Tu spadaju napredni sistemi poput adaptivnog tempomata (ACC) i aktivnog pozicioniranja u traci.

Sistem osvetljenja takođe nudi vodeće tehnologije sa prilagodljivim i bez odsjaja IntelliLux LED® matrix svetlom sa 14 elemenata, što je jedinstveno u Mokkinom tržišnom segmentu. Sve varijante modela standardno se isporučuju sa električnom parkirnom kočnicom kao i sa prepoznavanjem saobraćajnih znakova.

Dostupni su i kamera za vožnju unazad od 180 stepeni, automatsko parkiranje, bočni štitnik i upozorenje u retrovizorima za mrtav ugao.

Mokka-e je osvojio “Connected Car Award 2020”. Čitaoci Auto Bild-a i Computer Bild-a izabrali su potpuno električno vozilo za pobednika ove bitne kategorije kompaktnih automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 62 idi na stranu